EsraEk1453 Arkadaşkar merhaba acayip şekilde mide bulantılarım oluyor fakat kendimi durduruyorum yoksa bir sefer çokarmaya başlarsam devamı gelir yatalak olurum diye düşünüyorum ikiz oğullarım var 7 yasındalar onlarda hıc bu sekılde olmamıstım şu an çok şaşkınım ve hiç bir şey yiyemiyorum bir tavsiyeniz varmı 🙏🏻
Ozlmcan EsraEk1453 mandalina çok iyi geliyor bana bulantılarım için mutfağın kapısından içeri giremezdim bende çok bulantılar yaşadım
EsraEk1453 Ozlmcan bende aynı şekildeyim arkadasım ne yemek yapabılıyorum ne ıcebılıyorum cokuk cocuk sefıl oldu hep walla inşlh en yakın zamanda gecer dun tuzlu lımon yedım o baya bastırdı ıyı geldıde onada tansıyonu dusurur dıyorlar
Mecvll Geçmiş olsun canım çok normal bende bu durumdan muzdaribim ben hastanelik oldum bulantı ve kusma yüzünden kusmaların sıksa ve çok şiddetli bulantın varsa doktoruna kessin görün bulantı ilacı var ama bunun dışında sana önerebileceğim limon kokla bulantıyı azda olsa kesiyor ve tuzlu krakerler yemeni tavsiye ederim inş erken geçer
EsraEk1453 Mecvll inşlh Allah razı olsun 🙏🏻 Doktor metramıp tı sanırım onu verdı ama google da psıkolojı bozar falan yazmıslar ondan tedırgın oldum
Ozlmcan EsraEk1453 12. Haftamdayım şuan çok şükür bulantılarım geçti çok nadir ağır kokulara karşı oluyor oda her zaman değil. Tuzlu salatalık çok yerdim meyve çok tükettim öyle öyle geçti şükür inşallah seninde geçer hemencecik ☺️