Melodimm Ismi ne olurdu😂🥲 Bizim: Yaprak dökümü😂😂Bazen eşimi AliRza gibi görüyorum.Gurur abidesi adam.
Neferut Melodimm Bizimki de Breaking bad heralde. Eşim de tam Walter whitenin hayranı arada bana Scarlett falan diye sesleniyor. Şaka değil gerçek 😅
Kocamananne Melodimm 😂😂 kızlarım bana Hayriye hanım hanım der huzurumuz kaçmasın diye sürekli sabır gösteriyorum ya 😂 bizde yaprak dökümü 😂
bedry57 Bende basıma yazma baglayıp dolaşıcam artık o denli hayrıye hanım ama bı o kadarda kalp kırmamak ıcın kendımı zor tutuyorum 😅 şiştim sinirliyim hep yaa öf😅
Melodimm bedry57 Kadın saklayıp saklayıp AliRzanin üstüne atıyordu senin yüzünden diye kendini suçlu hiç görmedi😂😂🤣
Selothatun Melodimm Kayseri’ye🙈 başta istenmeyen gelindim zamanla tanıdıkça sevdiler😂 tabi bu kocaman bir süreç
1anne2bebe Melodimm Ayy bizimki kesin titanik olurdu. Benim değil ama eşimin ailesi beni hiç istemedi. Eşimde benim uğruma herşeyi göze alabilecek biri. Kocam da kocam ❤️😂
Hatice5258 Melodimm bende merak ettim düşünüyorum da kaçarak evlenen kaynanası ile kòyde aynı evde yasayan bi dizi film varmi bilmiyorum. Ama bi dizi çekecek olsak dizinin adı kaçak gelin olabilirdi 😄😄
Melodimm Hatice5258 Yaprak dökümünde Fikret ani evlenmişti kaçmak sayılırmı bilmem shsbhsns ama Veda edib gitmişdi.
Hatice5258 Melodimm o diziyi seyretmedim malesef herkes te seyretmis maşallah hem eşim nere gidiyo adamı oyarım valla 😄😜