mcansu Eselem valla en kısa zamanda diye temenni ediyorum 😁😅 doğru düzgün bişi yiyemiyorum kendi yaptığımı hiç yiyemiyorum sağ olsun eşim evde oldukça yapıyor biraz öyle yiyorum prillam olmasa hiç duramıyorum o da kesmiyor ama hiç yoktan iyi heyecanla bende bittiği günleri bekliyorum
ceren-123 USER1111 ben yeni bırakabildim ilacımı ufak mide bulantım vardı sabah ama çok büyük birşey değil benim için
Demetyyy Gk_ilknur1 ben prilam kullandım geçirmedi zofer 8 mg verdi doktorum onunla yemek yiyebildim 4 kilo verdim 1 ayda yiyememekden sürekli kusuyordum
MariaMaria Gk_ilknur1 Benim reflü ve gastritim olduğu için bulantılarım geçmek bilmedi. Doğru ve yeterli beslendiğim halde Prilam dışında hiçbir şey geçirmedi. Doktor önerisi ile içtim. Akşamları 2 tane iç dedi ama bana 1 tanesi yeterli geldi. Allah yardımcınız olsun 🤲🏼🌼
BusraGurdag Benim de aşırı mide bulantım var,10 haftalık şuan. İlk hamileliğimde de böyleydim ne yapsam fayda etmedi, doktor zofer ilaç verdi ama çok ağır bi ilaç olduğu için kullanmaya korkuyorum 😔
Aeell Gk_ilknur1 ilk günden bugüne mide bulantisiyla baseden ben kesin çzum 1 kaşık tahin hem bulantiyi hemde mide yanmasına birebir prilam mide şurubu hepsini bıraktım zaten fayda etmiyordu hemde bebege çok yararlı tavsiyee ederm
Leilaasl Gk_ilknur1 ben de Ayva ve salatalık inanılmaz işe yarıyordu 🩷 özellikle de ayva anında kesiyordu, ilk 3 ayım geçmezdi yoksa
semi29_ Gk_ilknur1 20.haftadayım maalesef hala geçmedi -5 kiloyla devam ediyorum benim bulantılarımı nerdeyse hiçbir şey geçirmiyordu şimdi bi tık daha iyiyim prilam kullandım çok etki etmedi sonra doktor zofer verdi o da ağır bir ilaç olduğundan düzenli kullanmak istemedim dayanamıycak olduğumda içiyorum onun dışında midemi boş bırakmıyorum ve tıka basa da doyurmuyorum bir lokma bile olsa muhakkak saatte bir bir şey atıyorum ağzıma ve soda da rahatlatıyor bir de yemekleri falan bi süre yapma imkanın varsa mutfaktan uzak dur eşin veya çevrendekiler yardımcı olsun umarım çabucak geçer zorlanmazsın :(
brcnndmrr Ben ilk 7 Haftamda Tam 7 kilo verdim kusmaktan yemek yiyemiyordum kusucağımı bildiğim için de yemiyordum doktorum ilaç yazdı her gece yatmadan 5 dakika çnce 2 adet alıyorum ve hiç kusmuyorum. Şuan 12. Haftamdayım 2 kilo aldım bile :))) Gk_ilknur1
Lina_06 Gk_ilknur1 beyaz leblebi ye nane limon iç soğuk su iç bunlar rahatlatıyor aşırı bulantım oldu benim şuan 13 haftalığım ama doktorum prilam verdi gece yatmadan 2 tane içiyorum sabahta bir tane aç karnına içiyorum hiç Bulantım yok şükür Ama dediklerimi dikkate al Canım gerçekten rahatlatıyor 💕🫶🏻
Buseemm Gk_ilknur1 bnde hala bi coczum bulamadim 11+6 olduk hala sabah kusmalarim ve gun içine yayilmasi devam ediyor
Buseemm MinelDilan prilam bana misn demiyor dr günde 4 5 tane icmemi söyledi ama bn ilaca bagli yasamak istemiyorum yatmadan once gece 2 tane prilam iciyorum ama sabah uyanir uyanmaz yine kusuyorum fayda etmiyor yani
Bbuusra Gk_ilknur1 Yanında tuzlu çubuk olsun, leblebi ama çok kusuyorsan maalesef hiç biri işe yaramıyor. Bende öyle oldu bulantı ilacı dahi geçirmedi.
Alya-veanne Gk_ilknur1 merhaba ben suan 23 haftalık hamileyim bende 11. Haftalarda kusuyordum bir gün sabahtan akşama dek kustuğumı hatırlarım hatta içtiğim suyu kusmuştum . Ben patates haşladım yedim pirinçli çorba gibi bisey yapmıştım ayrıyeten bunlar iyi gelmişti . Ayrıca stres sinir üzüntü gibi durumların kusmaya sebep olabildiğini düşünüyorum ben o dönemde eşimle sıkıntılar yaşıyordum ve üzüntüden dolayı da kusmam geliyordu ne zaman huzurlu oldum o zaman azaldı. Ne zaman üzülsem çok hep kustum . Garip bir durumdu