Pinar-inaloglu Merhaba 7+3 günlüğüz, uygulamada bugün itibari ile bebek hareketleri başlar yazıyor. Siz ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?? 😇😇
Leylaaa_46 Pinar-inaloglu başlar ama senin hissetmen 16 ve 20 haftada. Sonra olur . 2 ci gebelikte erken hissedersin
Gizem-1009 Pinar-inaloglu bebek hareket etsede şimdi hisedemezsiniz küçük çünkü benim ilk gebeliğim 14. Hafta da hissettim
616171_ Pinar-inaloglu 19 haftadayım hissediyorum günde bir kaç kez ama geçen haftadan ara ara başlamıştı devamlı olan bir şey değil
Ozlemustunbas1 Pinar-inaloglu ama degisebilirde bazen erken de hissedebiliyor musun hiç belli olmaz yani
Evhamlikurabiyeanne Ilkinde 17 de hissettim 19 a kadar bir daha hic hissetmedim ikincide ise 17.haftanin sonunda hissetmeye basladim ondan sonra genel olarak her gun hissettim diyebilirim arada gun boyu hissetmedigim olmustu ama 1 2 kere falan
Mrvkurt Haftamda ufak ufak seğirmelerle hissettim 20. Haftadan sonra artık halay çekiyoruz gece gündüz 🤣😍❤️🩷 25.haftamızdayız 🌸
bedry57 7+6 hafta hıssetmedım daha çok bı kelebek varmıs gibi karnımda yada ben heycandan öyle düşünüyorum 😅❤
Sabikhadji Pinar-inaloglu hala erken canim sadece o hareket eder sen 17/21de bende ikinxi gebelikde bile 19/20de hiss etdim