Basak_gunes Haber edeceğim hanımlar sizleri ahahhaha kızımla fotik atarım size teyzoşlar bakın annemi yardımda geldim diye
Hatice5258 Htccndn sizce neydi o gelen sıvı benden çamaşırımda baya vardı çamaşırım da beyaz temizdi gelen sıvının olduğu yer açık yeşildi
Htccndn Hatice5258 enfeksiyon olabilir canım çünkü bendede enfeksiyon var bazen öyle geliyor afedersin sarı yeşil
Htccndn Papatyadelisii evet hiperaktifler öyle benim kardeşimde hiperaktif herşeyi hızlı hızlı yapıyor sonra nefes nefese kalıyor
aysebozdere-22 birrana bende de bu aralar kaşıntı başladı neden oluyor acaba sizin doktorunuz birşey söyledimi?
Hatice5258 Htccndn aynen enfeksiyon var demişti doktorum ama en son verdiğim tahlilde temiz çıkmıştı sonuçlarım Allah tan bebişin hareketlerini hissediyorum
ikiaslanannesi80 Htccndn Belimde hafif ağrı var canım karnım baya sertleşti vajinamda baskı var o canımı acıtıyor biraz bide soğuk aldım gripim boğaz ağrısı 😬 Senin neren ağrıyor kaç haftalıksın
Htccndn ikiaslanannesi80 çok geçmiş olsun canım benim bende 33 haftalığım belim ağrıyor benimde bu aralar başladı vajinamda baskı gribi geçen atlattım günde 2 yemek kaşığı sirke içebilirsin çok iyi geliyor boğaz ağrısına ☺️
Htccndn Hatice5258 bendede var antibiyotik içtim ama geçmiyor canım hamileliktete oluyormuş herhalde genelde 😒
Htccndn birrana sanırım canım o bendede ara sıra oluyor sürekli değil ama kolum felan çok nadir kaşınıyor nemlendirici kullanıyormusunuz peki ☺️
Htccndn birrana evet ona gerçekten fayda etmiyor ama çatlaklarada badem yağı çok iyi geliyormuş biraz ben geç kaldım gibi ama alıcam bir kullanim bakalım faydası olucakmı ☺️