Asli_uyar Kızlar 38+2 haftalığız 16. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum. Hemşire kuzenim magnezyumun sancıları ve kasılmaları önleyeceğini söylüyor. 40 ı geçmek de istemiyorum. Kontrolde doktoruma sormayı unuttum. Tecrübeliler cevap verebilir mi?
Purpleonion Asli_uyar ben doktoruma sormuştum hayır alakası yok devam et dedi 39+2 de doğurdum doğuma gittiğim gün bile kullanmıştım
myangelson Asli_uyar doğumu geciktirip geciktirmeyecegi hakkında bilgim yok ama kasılmalara iyi gelsin diye veriliyor evet
glycnkrt Asli_uyar ne alaka ya 🤣 35 haftalık doğurdum. nerde magnezyumun etkisi 😀 onu içmezsek kasılmalar sancılardan rahatsız oluyoruz.
Annelikmghb Asli_uyar evet doktorum banada öyle söyledi son haftalarda zaten gerekmiyor bence artık dogum olacağı icin ama doktorunuz nasıl onermisse öyle devam edin saglikla alalim bebisleri insallah 💜
Gorkemm Asli_uyar şöyle söylim bende dediğiniz gibi 20 haftadan itibaren magnezyum kullanıyordum nst de sancılar çıkıyordu ama ben hissetmiyordum hiç açılmam da olmadı 42 de suni sancı ile doğurdum