Bebekmert 8+4 günlük hamileyim aşırı derece de vajinada yanma var. Doktor aksef ve urocare yazdı ama yanma asla geçmiyor sanki şeyim dışına çıkacak gibi idrar yaparken . Yaşayan var mı nasıl geçecek bu
Annelikmghb Bebekmert bol su tuketmen lazim en az 3 litre icebildigin kadar aksef ben kullandim 3 gün sonra ölüyordum migde agrisindan bana yan etki yapmisti
aslissanem Bebekmert benim bütün hamileliğim idrar yolu enfeksiyonu ve kaşıntıyla geçti malesef. doktorumun verdiği ilaçların hiçbirini içemedim direk istifra ediyordum. günde üç litre su içiyorum tuvaletten çıkamıyorum ama en azınden enfeksiyondan kurtuluyorum. aşırı kaşınmalarım olduğu zaman da buzu bi poşete geçirip soğuk komp. uyguladım
Bebekmert Nioli yağı kullanımı zarar verir mi acaba . Daha randevuma 1 hafta var doktora da soramiyorum
Bilemiycem İstediğin cevap olmayabilir ama bende de olmuştu bol bol limonlu su iç demişti doktor. Geçmiş olsun canım inşallah daha güzel çözümler söylerler 🌸
Barbie77 Bol bol yudum yudum su için sürekli idrara çıkacak şekilde öyle temizleniyor başka türlü geçmez günde 3,5 litre falan.
Bebekmert Annelikmghb yaa zaten midem hassas bulantidan lavabodan çıkamıyorum cefaks kullandım ishal yaptı sıvı kaybı oluşunca aksefe geçtik inşallah yan etki yapmaz