Aynur37 tamam iste yumurtlama yok demek o. Yani şoyle ovulasyon teslterinde yumurtlama olmasa bile bi cizgi silik bi cizgi koyu cikar. Yumurtlama varsa da iki cizgi de koyu cizgi olur. Regli bittikten sonra baslanir her gun syni saatlerde yapilmasi lazim. Testi yapmadan 2 saat sivi alimi kesilmesi gerekli. İki cizgi de ayni koyuluga gelene kadar devam edilmeli. (Yani yumurtlama olana kadar) iki cizgiyi koyu girdukten sonra yine test yapilir yunurts catlamis mi ona bakilir (bi cizgi siliklescek) eger ki iki cizgi yine koyuysa iki gun yumurtlama olmus demek daha catlamamis. Yumurtlama 1 gunden fazla olursa hamile kalma olasiligi artiyo bilgin olsun ☺️ yaklasik 1 bucuk yil bu testleri kullandim her ay ordan bu kadar detaylı biliyorum ☺️ bende ise yaramadi yani nasibim o zamanda degilmis oyle diyim sonra herseyi tedaviyi birakinca dogla yolla ogluma hamile kaldim suan dogdu 4 aylik. Rabbim herkeze nasil etsin insalah. Ama unutma bu testler insani cok strese sokuyo yumurtlama gununde degerlendirince kesin hamileyimdir diyosun ama regli olunca sonu hüsranla bitiyo. Testleri yaparken hic ama hic gebeligi dusunme iliskiye girerken de.. stres yapmamaya calis kendini. Bide kendini gozlemle yumurtlama doneminde kendinde ne gibi degisiklikler oluyo ona bak. Bi sure sonra tedtleri biraktiginda o belirtine gore anlarsin yumurtlama doneminde olup olmasigini. Bende mesela bi kac gun oncesinde seffaf akinti sicak basmalar oluyodu testleri biraktiktan sonra bu belirtilerimi yasamaya baslayinca degerlendiriyodum ☺️ rabbim tez zamanda hak eden isteyen herkeze versin insallah ☺️🤲🏻🤲🏻