zeymom_ Kbryyy bebebao aldım aşırı memnunum elim ayağım oldu daha önceden almadığım için kendime kızıyorum,takıyorum o sağıyor ben işimi yapıyorum büyük rahatlık
Aden35_yn zeymom_ sipariş verecektim 240 ml olanı , 24 mm diyor göğüs ucu için ucumu da ölçemedim kararsız kaldım ya siz alırken buna dikkat ettiniz mi
zeymom_ Aden35_yn valla ben ona hiç bakmadım ama benim göğüslerim büyük 95 düşün 24 mm aldım oldu yani diğeri daha büyükler için herhalde tam bilmiyorum ya
Aden35_yn zeymom_ hangisini aldınız link atar msnz acaba ? Benimde göğüsler küçük hamilelikte büyüdü soru kısmında gördüm ucunu ölçün sipariş verin diye bende kararsız kaldım
zeymom_ Aden35_yn Benim de hamilelikte şişti doğum yaptım 4 aylık bebeğim hala büyükler o yüzden cuk diye oturuyorkskxkdkf
senaall Ben de aldım az önce bundan hepsiburadada daha ucuz kübra10 diye kod var 1160 tlye mi ne düşüyor oraya da bakın bi bence 😅
Aden35_yn zeymom_ bunun bir da led ışıklı modeli var ya canım , bu senin attığın da görebiliyor muyuz ne kadar sağım yaptığımızı filan 😀sipariş vercem bende
zeymom_ Aden35_yn dışı şeffaf ya görüşüyor zaten kademe kademe istediğin kademede sağıyorsun güxel yani