Melike1001 babyandmomy__ haber vermemi istemiştiniz kalp atışını duyduk regl tarihime göre 7+4 diyorduk ama bebeğe göre şuan 6+6 ymışız 🥰
babyandmomy__ Melike1001 hayırlı olsun inşallah çok sevindim 😍 haftalarımız da aynıymış bende 7+4 sanıyordum 6+5 oldu bugün 😍 Kalp atışı çok hızlı mıydı uzun dinletmiyorlar çok anlamamıştım yavaş gelmişti
Melike1001 babyandmomy__ o kadar hızlı atıyordu ki miniğimin zaten sesini duyunca gözyaşlarımı tutamadım 🥰 bende çok sevindim inşallah hepimizin bu mutluluğumuz kucağımıza almakla sonuçlanır 🥰
Evarose Edanurylm merhaba hamileliğiniz nasıl ilerledi. Ben de 7. Haftada kalp atışı duyamadım doktor biraz ümitsiz konuştu da korktum. Sorun oldu mu sizde
Evarose Edanurylm çok sevindim ben de yarın 8+1 de gideceğim insallah duyarım. Sağlıkla kucağınıza almanız ümidiyle 😌
Evarose Edanurylm bebek 4.80 mm idi yolk kesesi de vardı ama kalp atımı yoktu. Benim diğer hamileliklerimde hemen duymuştum kalp atışını ama onlarda kese ve bebekte hemen görünmüştü. Bunda her şey geç ilerledi o yüzden ümidim geç döllenme olması