Mery24 Merhaba güzel anneler suan 19+4 haftalığım detaylı ultrason tam kaçıncı haftada çekileyim acaba ?
Semakantar Mery24 21 ile 22 . Haftalar arasi öneriyor doktorlar genelde canim bende 21+1 de cektirdim yeni simdi 21+3 üm :)))
Gizemiii Semakantar detaylı ultrasonda tam olarak neye bakıyorlar kaç dk sürüyor bizimde yakın devlette yapmıyorlar galiba biraz bilgi alsam sizden
Nazo77 Gizemiii Anne karnında tedavi edilecek bir sorun var mı onun için bakıyorlar ona göre sıkıntılı bir doğum olacaksa bilgilendiriyor doğumda başka bir alandan doktor bulunması gerekiyorsa bulunuyor.Yarım saat-bir saat arası sürüyor.
Semakantar Gizemiii butün organ ve uzuvlara detayli bir sekilde bakilip kontrol ediliyor eger anne karninda tedavi edilecek bir sorun cikarsa tedaviye baslaniliyor yada dogumdab sonra hemen mudahale gerektirecek bir durum varsa bebekte o tespit ediliyor canim cok şükür beizim her sey normal çiktı
Nazo77 Ben 21. Haftada çektirdim ama gittiğim doktor iki kontrol yapıyormuş Çarşamba günü 23 haftada ikinciye gidicem yüzünü net göremedik çünkü benim kese ön taraftaymış birde kalbine detaylı bakacak.