Hsnsarem-94 Kizlar kırmızı lekelenme olması durumunda hatta kanamamnin başlaması durumunda progrstani aynı anda çift yani iki tane alınsa sorun olur mu doktorum sorun olmaz kullanabilirsiniz dedi ama size sormak da istedim öyle.kullanana oldu mu acaba
twinsmom__ Hsnsarem-94 benm tüp bebek günde 6adet kullanıyordum ilk 12hafta 2 tane kullan dediyse doktorunuz kullanın bişey olmax
Pembesarelle2 Hsnsarem-94 Benim 9. Haftamda lekelenmem vardı kalanama alanım ve aktif kanamam yoktu günde 3 defa alıyordum sonra gece 1 taneye düşürmüştü doktorum Doktorunuz nasıl söylemişse öyle yapın sizde
Hsnsarem-94 iremhzl lavabaoya girdim şimdi pembemsi kan kırmızı şekildeydi silinince çok korkuyorum düşük olur diye bende fitil olarak koydum ilacinbir de ağızdan mi alsam dedim de onu sorayim dedim
iremhzl Hsnsarem-94 benim oldugunda kanaman oldugu icin suan agzidan al kanaman durunca alttan dedi 1 gun sonra kanamam durunca alttan devam ettim ama sabah aksam kullaniyordum o sekilde soyledi size ne dediyse onu yapin oda hamilelik hormonu zaten kafaniza gore doz arttirmayin bosuna ilac yuklenmeyin bence( doktor demedi ise)
Hsnsarem-94 twinsmom__ sağlıklı şekilde dogurdunuz mu oeki yada bu süreç sizin için nasıl geçti benim iki tane düşüğüm var bu yüzden çok korkuyorum tekrar aynı seyleri yaşarım diye acikcasu
twinsmom__ Hsnsarem-94 allah korusun öyle düşünmeyin Progestan çok iyi bi düşük önleyici demşti tüp bebek doktorum 32haftalık olduk henüz doğumum olmadı inşallahta erken doğmazlar Progestan fitili günde 6tane kullanıyordum 2tane de iğnesini vuruyordum göbekten Kayınvalidem bendeydi sinir stres ev işi derken zorlanmştm 6.yada 7.haftalarda kanama geçirdim ama nasıl kanama hem çok fazla hem pıhtılı 3gün sürdü sonra azalarak 1hafta devam etti ve ona rağmen 32.haftaya geldik😇
Hsnsarem-94 twinsmom__ yaaaa ne güzel ya benimki silinince olusan lekelenmeler nasilmkorkuyorum bir bilsen doktorum bana isteğe bağlı günde üç kez kullanabilirsin demişti
Yasmncm Hsnsarem-94 benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde 14. Haftaya kadar kullandım ikinci de de 11. Haftaya kadar bı tane sabah bı akşam yeterli oluyo yeni kullandiysaniz ikinciyi hap olarak almayın doktorun tavsiyesine uyun
twinsmom__ Hsnsarem-94 çokta değilmiş maşallah Dinlenin ev işleri yapmayın doktorunuzu dinleyin bebişinizle konuşun bol bol😇 stres yokk bebeğiniz sizinle❤️