Sinem1051 Ozlmminiko onlar kabul etmeyecek bundan Emin'im zaten o yüzden soruyorum ya ayın 8 çıkcam 37 de adamlar 4 ayı bile kabul etmıyo ben Eylül'e kadar gelemem dedim sonra konuluruz dediler savaladılar beni
Ozlmminiko Sinem1051 istifa edip çıkma ama eğer o şekilde çıkarsan tazminatı ve işsizliğini alamassın.
EsrAlmila MerveKaraca aynen ya sonrasında onu bırakıp işe gitme düşüncesi olmasa 1 dk bile durmam giderim ama o düşünce mahvediyor benide. Zorlanıcam ama dayanabildiğim yere kadar sabretmeyi düşünüyorum
EsrAlmila -Seyda- dayanabildiğim yere kadar sabredicem bende. Enerjim yetecek mi bilmiyorum ama denicem 🙂
EsrAlmila fitmom bende 32.haftam gelsin 1 dk bile durmam diyordum. Ama doğum sonrasını düşününce üzülüyorum
anneoluyormm EsrAlmila ben de çalışan anneyim. 32.haftada çıkmayı düşündüm ama baktım ki bir sorun yok iyi hissediyorum,36.haftada çıktım. Son zamana kadar calismanizi tavsiye ederim sonrasında bebekle vakit geçirmek icin
Busra16 35+2 yim şuan ve hala çalışıyorum fiilen çalışma günüm 8 gün kaldı hafta sonlarını saymazsak. bütün hazırlıklarımı bitirdim Bebeğin Odası vs. 37. Haftadan önce izne ayrılsam daha kötü olacakmışım gibi geliyor nedense 🙄🤔