Fatosca Hanımlar ilk bebeğimde 36da doğmuştu bu bebeğim de nasipse yarın 36da doğucak ilk bebeğim küveze girmişti ciğerlerinden sebep bu da girer diye korkuyorum 36da doğurup girmeyen var mı küveze 🥲
perihankrkya Fatosca benm oglum girmemisti cnm 36+0 da (ciger gelistirici vurulmustum ben ) ikinciyi bekliyoruz bizde erken gelirmi kaygisi var bizimde. Kilosu kac suan cnm
Sevdapl Fatosca benim kızım 36+0 da doğdu. Akşam 6 da doğdu, sabah 10 da çıkış yaptık kuvöze girmedi.
hepoyleolurzaten_ Fatosca eyer bir problem ypksa kalmaaz canım güzel düşüün.acaba neden 36da doğucak?bir sebep varmı?
Dnmzzeda Fatosca Güzel düşün iyi olsun kötü şeyler düşünme inşallah sağlıkla doğar kucağına alırsın birdaha da koparmazlar senden inşallah 🙏 sağlıkla gelsin bebiş
cLearQueen Fatosca cok yakın arkadasım 36.haftada su gelmesiyle dogurdu sezaryen. Bebek 2600 dogdu kuvoze girmedi igne falan vurulmamisti
Unzle46 Yazgul_kurt22 2300 doğdu benim kızım 5 aylıkken kendini doğuma hazir pozisyona getirdi sürekli ikinci sezeryandi risk alamadı doktor ve 2 kiloyu geçince almak istedi ve şuan 15 yaşında genç bı kız oldu maaşllallah oğlum 36 haftalık doğdu oda kuveze girmedi oda 19 yaşında bu şuan 3 ye hamileyim ve şuan bundanda korkuyoruz erken gelecek diye şuan 33+3 olduk baklm
Enfal_06 Fatosca 37+3 te doğdu küveze girmedi herhangi bir sağlık sorunu yoksa girmiyor benim bebeğim gelişim geriliği ve su azalması nedeniyle acil sezeryan oldu doğduğunda bi kaç saat oksijen desteği verdiler onun dışında bi sorun yok kilosu az biraz
simge201 Fatosca benim kızım 36. Haftada doğdu. Suyum geldi. Öncesinde iğne falan da vurulmamiştım. 2850 doğdu çok şükür bir sıkıntı olmadı kuveze girmedi
zgeDenizKaramanAtmaca Fatosca bnm ilk bebeğim 34+3 de doğdu küveze girmedi. ama dr um çok iyyidi erken geleceğini tahmin edip ciğer geliştirici iğnesini tamamlamıştı 34 e kadar