mothercup Profilimde de ovulasyon testimin resimleri mevcut bakabilirsiniz 6 sında pik gördüm sanırım 7 de pikti bu gün çatlama gördüm 5-6-7-8 değerlendirdim ama hala daha devam etmeli miyiz?
Dfnsyn mothercup evet çatlamanın olduğu 2 gün üst üste değerlendirmek önemli. Yani bugünü değerlendirin bence 🌸
Yldrmmmm mothercup bence yeterli zaten sperm vücutta 24 saat canlı kalabildiği için gerek olduğunu düşünmüyorum 😌
mothercup Dfnsyn bu günü değerlendirdim ama yarını da değerlendirmemiz gerekiyor mu yani değerlendirmezsek sıkıntıı olur mu profilimde testlerim mevcut bakabilirsiniz❤️
Papatya-45 Ben hep 1 gun arayla degerlendirdim pikten onceki gun birde catlamadan sonraki gun yinede tuttu
Dfnsyn mothercup şimdi gördüm, dün pik olmuş bugün çatlama. Bence bugün ve yarını değerlendirin, tabii tercih sizin 🌸
mothercup Dfnsyn 5-6-7-8 değerlendridim ama zaten regli sonrası nerdeyse her günü değerlendirmiştim umarım olur
igvescarim  Benim sizinki gibi soluk renk olmadı acaba çatlama olmamış mı çok anlamıyorum ilk bu ay denedim bu testleri