Grimsi Ferman21 benimde bugün beklenen adet günüm ama olacakmışım gibi ağrı var öğlene kadar bekleyim olmazsa bı test alıp bakarım 🤭
anneeolmkkk Ferman21 adetten 3 gün önce kanda negatif çıktı adet günü geçtikçe pozitife dönme ihtimali var mı?
Ferman21 Yldrmmmm bende 7 gun kala yaptim 12 eylul regli gunum erken yaptim diye umit ediyorum amaa bence sende benim gibi erken yapmissin 😊
oaslan21 Ferman21 afedersiniz ama ishal oldu ilk,gaz,bel ağrısı,sol kasık ağrısı, şuan yeni başlayan uyku halim var birde
Xiremmx Kızlar ben bu sabah test yapmıştım eve geldim bir kaç saat sonra teste baktım böyle sizce kuruma çizgisi midir 😢 bat 14
oaslan21 Xiremmx bence var 2 gün sonra tekrarlayın çünkü olmasa kuruma çizgiside çıkmazdı,bende de böyle oldu
1k_miranur Xiremmx inşallah vardır canım kuruma çizgisi deyildir testler o kadar yanıltıyor ki insan sevinemiyor ya doğru deyilse bebeğin inşallah seninledir balım🌸
1k_miranur Xiremmx bende bu sabah yaptım çok net olmasa da ikinci çizgiyi gördüm kurumamı deyilmi bilmiyorum merakdan ölücemm
Grimsi Xiremmx canım naptın tekrardan test yaptin mi geçen ay da konuşmuştuk seninle merak ediyorum seni