AGul98 Behiye_demir meram tıp da 12-5 arası 5 den sonra kendi özel polikliniğinde Meram şeker fabrikasının orda ☺️
Behiye_demir AGul98 onu demedim canım onu biliyorum meram tıp hastanesi bir tane daha var özel hastane o hastanenin adını hatırlayamadım
dbetibet Sedabadak doğrudur tabi. Tuğba hanıma da gitmeden önce çok kötü yorumlar okumuştum ama gidince memnun kaldım. Herkesin herkesle kimyası tutmuyor ya da doktorun ruh haline, çalışma koşullarına göre o hafta talihsizlikler yaşayabiliyoruz.
gzm_42 Fatmaacylnn ilk doğumumu Hacer hanım da yapmıştım bende çok memnun kalmıştım ama şuan meram tıp perinatoloji bölümüne takipliyim Ali acar bakıyor
gzm_42 Mutluuu42 benimde 2 3 hafta sonra felan büyük ihtimalle gece 12 den sonra tam 33 haftalık olacaz doktor 35 36 haftalıkken alırım dedi o yüzden 2 3 hafta sonra bı aksilik olmazsa inşaallah sizin ne zaman dogumunuz peki
Behiye_demir Mutluuu42 Merhaba Ali acar takipliyim 32. Haftadan itibaren. 2 haftada 1 nts ye girmem gerekiyor muayene gel dedi ama hangi gün saat açık bilemedim telefona da bakmıyorlar bi bilginiz var mı
Mutluuu42 gzm_42 bende bugün 37 oldum yarın gideceğim inşallah sezeryan günü verelim dedi neden erken alacak sizi beni de bu hafta alır galiba açıkçası korkuyorum biraz
gzm_42 Mutluuu42 tek yumurta ikizleri benimki canım o yüzden erken alırlar sizin haftaniz maşaallah iyi ben 36 yı görsem şükredecem inan. Korkmayın sonu çok güzel onu düşünün 😍
Cosimaniehaus BARUTCU06 ben de fuat beyi düşünüyordum sezaryen doğum için. Arkadaşınız normal doğumda mı kaybetti bebeğini biraz bilgi verir misiniz acaba😐
2222ils A1aygul Medova Ceyhan barana gittim 2 hafta önce de oğlum doğdu çok ilgili harika bir doktor 24. Haftamda tanışmıştık kendisi ile ne sorarsan sor bıkmadan azarlamadan cevap veriyor çok güleryüzlü bir doktor tekrar hamile kalsam yine ona giderim ☺️ Muayene ücreti 1260tl doğum ise 35 bin
BARUTCU06 Cosimaniehaus normal doğumda evet gece gitmesine rağmen hastaneden geri döndürdüler ve sabaha karşı tekrar gitti lağman yapılıp doğum masasına geçene kadar bebeğın kalbi durdu. Sırf doktor gece gelmemek için…