Hka_hilal Tomucuk12 bence her ihtimale karşı gidin tahlil yaptırın ki enfeksiyon var mı yok mu öğrenin. Akıntı bazen normal oluyor ama aklınızda soru işareti kalmasın.
Alone Tomucuk12 benim başından beri akıntım oluyor cnm. Kesik kesik değilse ekşi kokmuyorsa sorun yoktur
Minimalist03 Aynı haftadayız bende de oluyor akıntı enfeksiyondan da korkuyorum tahlil vereceğim ama akıntı olması da normal diyorlar
Tomucuk12 Minimalist03 yanı bende bılemıuorum kı.. beyaz akıntı mı sarımı olur cok kafam karısık ınsallah normaldır cnm
Tomucuk12 Hka_hilal Ben şimdi doktorumla konuştum tek taraflı kas ağrısı ve beyaz şeffaf akıntılar normalmiş eğer sarıya dönerse mutlaka yaptırırım
Dilekdamla Ben de genelde sarı akıntı oluyor. Bugün bobregime dogru vuran bi kasik ağrısı var. Az önce doktoruma yazdim idrar yolu enfeksiyonu olabilir tahlil ver sonucu at bana dedi. Senin de ağrın vardı zaten bence bi idrar tahlili yaptır derim
Tomucuk12 Dilekdamla Ben şimdi doktorumla konuştum tek taraflı kas ağrısı ve beyaz şeffaf akıntılar normalmiş eğer sarıya dönerse mutlaka yaptırırım
rumeysa_1c ayni haftadayiz bu hafta akıntım benim de arttı ben tahlil yaptırdım enfeksiyon yok çok şükür