tamamdanolmuss Uyumak artık tam bir eziyet😣 dinlenmek için uzanıyorum sırtım öyle bir ağrıyor ki uzanmasaydım daha iyiydi falan diyorum artık. Napacağım hamile yastığı falan da etki etmiyor 2-3 yastıkla daha destekliyorum sırtımı bacaklarımı falan ama yok 😞
Maviss718 tamamdanolmuss Benimde aynı birde diş ağrım oldu damaklarım hep yara bebiş rahat durmuyor dökülüyorum🥹 Allah yardımcımız olsun
tamamdanolmuss tamamdanolmuss çatı ağrısı mı oluyor bilmiyorum ama vajina kemiklerim de çok ağrıyor sanki tüm gün çalışmışım da yorulmuşum gibi
Mucizebebegim1 tamamdanolmuss bende 35 oluyorum yarın çok uzun zamandır böyleyim huzursuz bacak sendromumda var sabaha kadar ağladığımı bilirim ayak ağrısından hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum zamanında gelsin hatta ne kadar geç gelse sağlıkla okadar iyi diyorum ama bazen vücut agrıılarım beni çok zorluyor . Rabbim hepimize yardım etsin hersey geçici inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🌸
tamamdanolmuss tamamdanolmuss magnezyum falan da içiyorum yani bilemiyorum nasıl olacak. Parol mu içsem diye düşündüm de sonra vazgeçtim 😒 ayağa kalkınca geçen bir ağrı olduğu için. Napayım tüm gün ayakta mı takılayım uyuyamıcak mıyım rahat bir şekilde
Maviss718 tamamdanolmuss Şu zamana kadar olmamıştı hiç 35. Haftaya girince diş etlerim yara oldu dişime vuruyor parol içiyorum gargara yapıyorum ama bi süre sonra faydası malesef olmuyor 😌
tamamdanolmuss Maviss718 ay çok değişik ya. Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşalım yavrularımıza da rahatlayalım 🙏🏻
Maviss718 tamamdanolmuss Amin inşallah canım zaten hep zor geçti hamileliğim önce düşük tehlikesi kanamalar sonra erken doğum riski bebeğin aşağıda olması derken çok şükür bugünlere geldik sağsalim hepimiz alalım inşallah gerçekten çok zor 😌
Maviss718 tamamdanolmuss Aşırı değil ama bazen oluyor canım aşağıya vuruyor toplanıyor yalancı sancı sanırım senin oluyormu
tamamdanolmuss Maviss718 özellikle uyandıktan sonra ağrı oluyor bir de belim ağrıyor karnımda falan ağrı olmuyor
Maviss718 tamamdanolmuss Evet benimde belimde oluyor karnım bazen ağrıyor sertleşince oda uzanınca rahatlıyor canım
tamamdanolmuss Maviss718 off işte bende tam tersi uzanınca daha çok ağrıyor hamile yastığı falam hiç desteklemiyor. Karnım da öyle çok aşırı büyük değil
Suheda19 Merhaba anneler mide yanması için ne yapmalıyız çok fena durumdayım 30. Haftalığım birde hâlâ geçmeyen mide bulantımda var 😭
tamamdanolmuss Suheda19 mide yanması için ılık süt deneyebilirsiniz bana iyi geliyor. Bir de çok fazla hamur işi salçalı soğanlı şeyler tüketmemeye çalış
Esonuzzz Suheda19 mide yanmasına süt iyi geliyor , 34+3 deyim 1 haftadır kusmam yok hamile olduğumu öğrendiğimden beri kusuyorum her gün ağlayarak uyuyordum çok şükür rahatladım dedim kasık ağrıları başladı şimdi de 😔