ayseheyecanli Kızlar gebelik okuluna giden var mı ? İstanbulda memnun gidip memnun kaldığız veya adını duyduğunuz biyer var mı ? Eşimle birlikte eğitim alabileceğimiz biyer arıyoruz özel hastaneler mi veriyor bu eğitimi nasıl oluyor bilgisi olan ?
mcansu ayseheyecanli ben oğlumda katılmıştım ama pandemi zamanı olduğu için online olmuştu eğitim araştırma hastanesi vermişti Trabzon’da
Aylaa123 ayseheyecanli devlet hastaneleri ve şehir hastanelerinde belli bir haftayo doldurduktan sonra katılabiliyorsunuz ücretsiz ama eşleri almıyolar . Eşinizke katılım sağlamak istiyorsanız hastanede değil gebelik okulu adı altında özel kuruluslar var seans başına ödeme yaparak katılıyorsunuz kocaelide seansı 2500 tl ve 6 seanstan olusuyor özel yerlerde istanbulda fiyat bilgisini bilmiyorum ama yakın fiyattır
Rabiamina ayseheyecanli ben Sakarya’da özel hastanede takipliyim. Her hafta eğitim oluyor eşimle katılabiliyorum. Dışarıdan da gebe gelebiliyor. Özel hastanelerin eğitimi var mı onu öğrenebilirsiniz.
Rabiamina Babyandmee Sakarya Medar hastanesinde her cumartesi yanlış hatırlamıyorsam 12.30 da oluyor. Gebelik haftası önemli değil ama bu zamana kadar emzirme eğitimini görmedim. Genelde diyetisyen, kadın doğum, doğum çeşitleri ve psikoloji eğitimleri oluyor.