ozgeya denizannee odasında Çilek mobilyadan büyüyen beşikli takım aldım,yatak odamızda da bebekonfor’dan lara anne yanı beşik aldım.ikisini de kullanıyorum ve çok memnunum.
Firdescaner denizannee odasına büyüten yatak kendi yanımıza da küçük bi beşik yapacak eşim. Böyle düşündük şimdilik değişmezse kararımız.
denizannee ozgeya anne yanı beşiğimiz var onu ablam hediye etti ama beşiği standart bisey istemedim büyüdüğünde de kullanabilmek için bende miniçodan buldum bitane ama internetten siparişe de pek güvenemiyorum. Dediğinize bi bakacağım teşekkür ederim 🌸🤗🤗
denizannee Cnrmom sepet beşik çok tatliiii 🤗 ama işte büyüyünce de kullanabilmesini istiyorum ben https://www.demontemobilya.com/sansa-buyuyen-besik-beyaz.html Bu tarz bisey
zalsac İkeanın beşiklerinden kullanıp memnun kalan var mı onlardan almayı düşünüyorum ama karar veremedim 😕
Minikomom denizannee ben de bu tarz beşik alıp yatak odama koyayım 2 yasına kadar benle aynı odada yatar sonrasında odasına koyup odasını yapayım dıyorum sızce nasıl olur mantıklı mı
Cnrmom denizannee sepet beşiği 6 ay boyunca anne yanı olarak kullanıcam ekstradan büyüye bilen beşik alcam bende odasını yaparken ☺️
Tubakrts SosyalAnne evet aldım çok kullanışlı henüz kullanmadım ama eminim çok rahat edicem. İnstagram hesabınız varsa ordan da gönderebilirim fotoğraflarını
YagmurDaskn Ben de sepet beşik almayı düşünüyorum büyüyünce boş bir odam var oraya oda yapmak istiyorum onun için
aysecakir Bebeginehasret yok canım cibinliğie ben zaten gerek duymadım uyku şeyini de almadım kayınvalidem hazırlıyor o işlerini 😊
denizannee Minikomom Yani yatak odanıza sığarsa yapabilirsiniz ama benim yatak odama sığmıyor yatak odama sadece anne yanı koyacağım anne yanını 2-3 ay kullanıcam zaten. Giyinme odama da buyuyen besik istiyorum bakalım