cavbella 52kmavis ben de ilk gebeligimde geç öğrenmiştim ilk gittiğimde kalp atışını duymuştuk şimdi ilk gittim kese bile yok gibiydi bekle bekle diğer gidisimizde sadece kese vardı kalp atışı yoktu. Her hamilelik farklı demek ki ama böyle beklemek de çok zor geliyor 😔
Dilanbg cavbella hrr hamilelik gerçekten farklı benim 4. Gebeliğim 2 düşük yaptım bir yaşayan oğlum var hepsi farklıydı keşke bütün gebelikleri bu zorlu süreçleri atlattıktan sonra direk kalp atışıyla öğrensek
Nur2707 Geç döllenme olabilir 1 hafta sonra görünür diye düşünüyorum içinizi ferah tutup dua edin sadece 🌸 çok stresli bir durum ama her şey güzel olacak inşallah öyle düşünün
Ada20212024 cavbella 52kmavis bnde 6.+1 de gittim kese var bebek yok galiba boş gebelikten şüphe etti hene gel dedi sizin progesteron betanıza bakıldı mı
52kmavis Ada20212024 yok bakilmadi benimde öyle dediler gece 1 den sonra randuvu alacağım sınır koyuyorlar randuvulere anlamadım gitti
cavbella Ada20212024 hayır bakmadı hatta alttan da bakmayalim gerek yok dedi doktor. Haftaya gelin dedi 6 haftalık olacak o zaman yine erken gibi geliyor bana dayanabilirsem 7.haftada gitmek istiyorum. Yoksa böyle insanda endişe oluyor acaba bir sorun mu boş gebelik mi vs diye
Ada20212024 52kmavis inşallah geç döllenmedir 2. Gebeliğim benimde evlat sevgisinin ne olduğumu öğrenince daha zor oluyor benim beta progesteron olması gerektiği gibi rahimde sıvı var kesenin şekli bozuk ve boş gibi duruyor inşallah hepimiz iyi sonuçlar duyarız
Aslaninannesi_ 52kmavis canım 4 haftada bebek görülmez benimde 4 te bebek görülmedi kese görülmüştü 6.haftada bebeği görmüştük 7.haftadada kalbini duymuştuk sen içini ferah tut
cavbella Dilanbg kızımda öyle olmuştu kalp atışını duymuştum ilk gittiğimde ama bu seferkinde kese bile görünmedi
Annelikmghb Dilanbg canim bendede durum aynıydı 8 haftada bebegi gördük ve kalp atisini duyduk doktor gec döllenme dedi ama sonra haftasini yakaladı
cavbella Annelikmghb bende de şuan geç döllenme olmuş 2 hafta fark var. Doktor son adet tarihini duzenleriz sonraki gelişine dedi. Ne zaman yakaladı haftasını sizin
Aslaninannesi_ 52kmavis öyle tabi sen içini ferah tut benim 4+5 te sadece kesem göründü bebeği 6.haftada gördük öyle hemen boş diye düşünme suanda 16.haftadayız . Duanı et gerisini Allah’a bırak ama olumsuz birşey yoktur merak etme 🙏♥️