Aslaninannesi_ Canım bu benim oğlumun ultrasonu ,doktorum erkek çocuğunun sırt kısmı falan daha kemikli oluyor demişti karşılaştır kendi ultrasonunla istersen src=“https://i.hizliresim.com/my7b5f3.jpeg” alt=“Resim Yükle”></a>
Sulegkdmr Nart Amin Allah razı olsun iki kızım var çok şükür birde erkek istiyor gönül sağlıklı sıhhatli hayırlı bir erkek evlat 😇 doktor kıza benziyor dedi 13 te bakalım değişecek mi?
Lamiyye STM sizdemi Azerisiniz? Ben 14+5 ama dollenme gec oldugu icin 13+2 hfdalik gosderiyor siz peki?
Sevincey Lamiyye Azerbaycanda gostermisinize burda yanilma payi nadir hallarda olur. Amma Turkiyede cox olur yanilma
STM Lamiyye Evet azerbaycanlıyim bende 14hafta 4gunluk cinsiyyətin öyrənmedim daha ay sonu öğreneceğim bende
Nart Sulegkdmr tabiki herkez olmayanı istiyor benimde bir oğlum var şimdi kızım olucak inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur inşallah sağlıklı bir şekilde 🥰
Nart Sulegkdmr bana kafa yapısı erkek gibi geldi ama tabiki de yanılma payı var bacak arası resminden en iyi anlaşılır
prensannesii_ Nart canim kafa yapısından anlıyorsan benim de duvarından bakabilirsiniz uktrasin resimlerine :)
Lamiyye Sevincey aha azerbaycanda hemde tanidigim qizlarimin hekimidi azerisiniz yeqinki adinizdan ele bildim