Lamiyye Doktorum iki kizimdada dogru soylemisdi simdi 3cuye hamileyim bebeyin bacak arasini gosderi kiz kesin dedi sizce yanilma ola bilirmi?
Zeynepgmsbs61 Lamiyye ultrason kağıdı varsa paylaş bazıları bilebiliyor cinsiyeti bana bir cok kişi kız dedi tek tük erkek dediler ama erkek cıktı bebeğim
Ozgesenses12 Lamiyye 13 ve 14. Hafta kesin kız dedi bacak arasına bakıp net bir şekilde 17. Hafta pipisi var erkek dedi bende renkliyi bekliyorum canım 😂
Hamileanne Lamiyye Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 doktor ve cihaz iyiyse yanılma çok olmuyor ama yinede Allah bilir
Lamiyye Zeynepgmsbs61 21hafdalik oldugunda gidicem birdahaki kontrolume bebekde hersy cok iyi onuncun 3cude olunca her ay gitmek isdemiyo insan)
Lamiyye Ozgesenses12 insalah banada oyle supriz yapar allahim ama pek umudum yok cunki doktorum cok iyi
Esra_Elisa8 Lamiyye inşAllah rabbim sanada banada bu hamileliğiniz de erkek nasip eder ben senin için sende benim için dua edermisin benimdedr kız dedi 14 haftalık bende bı umut bekliyorum ilerleyen zamanlari
STM Lamiyye bende erkegede benzettim ama doktorunuz yanilmadiysa hiç ona göre kalıyor insan Allah gönlünüze görə versin
Ahsennurr Canım kız bebekler daha geç belli oluyor detaylı ultrasonda daha net görebilir ama kendisi gösterip kız dediyse doğurdur çünkü net olmayınca net değil benziyor diyorlar
Lamiyye Muratseyma2015 umutlandirmayin beni kendime soz verdim erkek fikrini aklimdan cikarticam ama olmuyo))