Betultaskin Dün geceden beri suyum sızıyor muayene sonucu hiç açıklık olmadığını söylediler bu şekilde olup normal Doğum yapan var mı ?doktor hiç açılma olmazsa suni sancı versem de sezaryen olur sonuç dedi 38+2yiz nişanım zaten 5gün önce gelmişti
Deletedmom434 Betultaskin sancı oldukça açılma ilerler zaten☺️ Suni sancıda verilse açılman ilerleyebilir
karekedi Suyunuzun sızdığını nasıl anladınız acaba? Ben de 39+1im şeffaf akinti gibi bir şey geliyor geçen hafta gittiğimde doktora suyun iyi dedi yolladı kontrolüm yarın test mi istemeliyim anlamak icin? Inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz Betultaskin
melkebtt Betultaskin 39+5 im arada bendede oluyor ve ondan baska hic bir belirtide yok beklemekten cok sıkıldım bir de kızlar erken gelir derler yalan 🙄
Betultaskin karekedi sabah uyandığım da eşofmanım falan ıslanmıştı doktor bi çubukla baktı sıvıya öyle anladı
karekedi melkebtt Bu haftalarda bu şekilde sızıntı olması bir sorun yaratır mi ki acaba siz doktorunuzla görüşmüş muydunuz? Benim de hiç sancim vs yok sadece sanki su sizintisi gibi bir akinti var
melkebtt karekedi yok canim yarin gidecem insaallah.. Dr a bende bilmiyorum ki gidip gozukmekte fayda var son zamanlarda bebegin suyunda azalma gibi seyler olabiliyormus cunku bendede hic bir belirti yok 40 olduk nerdeyse
Betultaskin karekedi isteyin mutlaka çünkü sızıntının yerine göre enfeksiyon riski oluyormuş, sağlıkla kucağınıza alın inşallah