Ayse-9 Kızlar 5. Gün embriyosu ile bir ay rahim dinlendirme yapıldı. Bugün transferimin 3. Günü transfer günü de dahil. Kasıklarımda batma hissi var ayağıma kadar vuruyor adet olacağımda ki gibi normal mi sizce ?
1Anneadayiiii Ayse-9 benim doktorum böyle ağrıların olabileceğini söylemişti belirti olarak görmeyin çok erken demişti hatta bende olmadı benimde 8. Günüm bugün 2 gündür hafif hafif gelip geçen bi kasık ağrım oluyo o kadar
Mlkmr12 Ayse-9 zaten kullandığınız igneler adet olmanızı engelliyor merak etmeyin adet sancisi degildir🥰
1Anneadayiiii Ayse-9 bende korkuyorum canım adet olcakmışım gibi alt karnım ağrıyo ama nasip işte yapacak bişey yok stres yapma kafana takmamaya çalış inşallah tutunmuştur bebişlerimiz 🤲🏻🥺
Ayse-9 1Anneadayiiii İnşallah canım benim. Allah bize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ♥️ Testini yapınca bana yaz mutlaka merak ediyorum 💕
1Anneadayiiii Ayse-9 Amin canım inşallah yazarım mutlaka daha 4 gün var 🫣 zaman geçmek bilmiyor sanki 😂
Ayse-9 1Anneadayiiii Gerçekten öyle yaaa benim transfer gününü saymazsak bugün 2. Gün şimdiden dayanamıyorum merak ediyorum
1Anneadayiiii Ayse-9 transfer gününü saymıyolar galiba normalde zaten bende 31 Ağustosta transfer oldum 8. Günüm işte bugün 😍
Ayse-9 1Anneadayiiii Ya anladımmm ya bende bugün meme hassasiyeti başladı of ya korkuyorum adet olacam diye ama takvimimde daha 10 gün var görünüyor. Normalde böyle erken meme hassasiyet olmazdı sende var mııı
Ayse-9 1Anneadayiiii Ben 6. Günde idrar bakıcam sanki ya ama pozitifte negatifte çıksa umutlanmıcam 🥺
1Anneadayiiii Ayse-9 bence yapma canım her türlü etkileniceksin iyi veya kötü kan vereceğin günü bekle
1Anneadayiiii Ayse-9 yaptım canım perşembe günü pozitif çıktı hamileyimmm çok şükür 😍 beta değerim 769 çıktı cumartesi de 1570 çıktı çarşamba günü ultrasonla bakalım dedi doktor 😍 sen ne yaptın ne zaman test günün
Papatya0640 1Anneadayiiii Hayırlı olsun canım Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin Sizdeki sorun neydi canım tüp bebek olmasının nedeni
1Anneadayiiii Papatya0640 Sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻benim yumurta rezervim düşüktü eşiminde sperm sayısı hem düşük hemde hareketsizdi 2 aşılama başarısız olunca direk tüp bebeğe geçtik ❤️