Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 işte bizim burada o yok maalesef her işimizi şikayet edecegiz denilince veriyolar
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 şikayet etcem diyince verildi zaten canim bazı hemşireler ve doktorlar bunu hak ediyor
Yazgul_kurt22 @Bendiyebiri_ korkutmak ise yaramış yaptıkları saçmalık sonuçta çocuğun ihtiyaçi var d votaminine
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 aynen ya bide hani kan tahlili yapiyo bu çocuğun d vitamini eksik diyolar sonrada vermiyorlar
Nesegull Yazgul_kurt22 bende de aynısı var bugün 35+5 vajinamı baskı yapıp gelip gidiyor sürekli gün içinde yürümek bile çok sancılı geliyor benim de randevum ayın 16’sında ama oturduğumda vesaire gidiyor Ağrı kramp neyse artık
ylmzm Bendiyebiri_ merhaba benim sağlık ocağında ne kan ne idrar almıyorlar şehir hastanesine gidince verdiğin kan ve idrar tahlillerine bakıyorlar sadece kalp atışı da bir kez dinlediler. Bir de tansiyon ölçüyorlar o kadar.
Bendiyebiri_ ylmzm buda ayrı bı şey bazı bölgeler çok saçma işler yapiyolar yada beceremedikleri için
Alinrabia Yazgul_kurt22 bastırmayın deseydın bazen ellerindekı cıhaz ucunu bıle bastırıyorlar hıc demıyorlar canları yanıyor mu dıye sınır oluyorum