Yazgul_kurt22 Kizlar 35+1 haftalık hamileyim bebek 1 hafta önden gidiyo bı kaç gündür vajinamda ağrı var yürütmuyor dünden beride mide bulantısı eklendi belimdende sancı geliyo aynı durumda olan varmı ne yapmam gerek
Adensmom8 Yazgul_kurt22 aynı durumdaydım tam aynı günde doktorum nst istedi nst de sancım çıktı sabahına doğumum oldu mutlaka doktora görünün
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 bir kaç gün bende de aynı şekil oldu ve sol ayağım sanki felçli gibiydi kendimle cekiyodum yerde sürükleniyodu magnezyum falan kullanmama rağmen aynı
hepoyleolurzaten_ Yazgul_kurt22 36 haftadayım benimde öyle bacım🥲🥲Allah yardımcımız olsun🤲🏻sağlıcakla doğsunlar
nazel123 Yazgul_kurt22 kaç çıktı en son kilo boyu canım bende 35+1im yarın gidicem doktora sağlıklıca kucağımıza alalım insallah
Yazgul_kurt22 @Adensmom8 ya gerçekten mi kaç haftalık doğum oldu aslında randevum var ama günü daha gelmedi ayın 16 sında öne çekmeye çalışıyorum öncede cekemedim
Alinrabia Yazgul_kurt22 bnmde 20 sınde kontrolum sureklı akıntım var ıdrar yolu enfeksıyonum var o da agrı yapabılıyormus dayanamıyorum dogsun ıstıyorum. Hurmaya basladım ananas aldım pılates topuyla hareket yapıyorum ama cok zorlanıyorum ozellıkle dun ve bugun doguracam galıba dıyıp duruyorum bakalım nolcak
Yazgul_kurt22 @Bendiyebiri_ ya evet bazen bende ayağımı zor kaldırıyorum sanki bebek birden düşecek gibi ağrısı şiddetli yarın sağlık ocağında kontrolüm var olmazsa ordan özele gidicem serkilajimda var bakalim
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 ben serkilajli değilim ikinci gebeliğim ilk gebeligidme de erkenden başlamıştı ağrılarım 6 aylık bile değilken onda erken doğum riskim vardi bunda bi defa oldu doktorum düzene girdi dedi ama yine dikkat et denildi bu hafta yeniden oldu bide bende bıçak saplanmasi oluyor vajinama bebegide vajinamda hissediyorum öyle olunca çıktı çıkacak diyorum
Alinrabia Bendiyebiri_ aynısını yasıyorum ıkıncı gebelıgım ılkını sunı ıls 41 de dogurdum bunda sunı istemiyorum dıye herseyı denıyorum ama agrıdan yalancı sancıdan kıvranıyorum
Yazgul_kurt22 @bendiyebiriii ağrı tamda anlattığımız gibi valla eşimde olmazsa akşam gidelim dedi ya bakalım nolcak
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 ben devam ederse gidecektim bu sabah hafifledi Perşembe kontrolumm var sağlık ocağında da kan tahlili verdim onu bekledik maalesef
Yazgul_kurt22 @bendiyebiriii anladım benimde yarın var ama dün gecede yatirmadi o yüzden belki akşama giderim
sena_arslan1 Kızlar bende 35+2yim dün gece bebek vajinamda hareket ediyor resmen kanaldaydı zaten 1 haftadır ama kasılma sancı yok yine de korktum
Alinrabia sena_arslan1 kanalda mı bılmıyorum ama oyle hıssedıyorum asırı baskı var bıcak batıyor bı sankı sızlıyor gibi