teachermomyy23 merhaba kızlar benim bugün ovitrelle sonrası 9.günüm duphastona 3 gün önce başladım ve regl tarihime 4 gün var sizce gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa iğnenin etkisi devam ediyormudur ?
koza08 teachermomyy23 benim iğne etkisi yaklaşık 13. Güne kadar devam etti. Kişiden kişiye değişebilir. Ama illaki yapmak isterseniz her gün tekrarlayıp çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını kontrol edebilirsiniz. Ama insanı daha çok strese sokuyor. O yüzden günü gelince kan vermek daha iyi oluyor.
teachermomyy23 koza08 canım benim yumurtlamam erken olduğu için erken adet görüyorum 13.gününe kadar eğer gebe değilsem adet olmuş olurum işte yapsam mı o zamana kadar bilemedim bende
koza08 teachermomyy23 anladım canım sen daha iyi bilirsin. Genelde çatlatma iğnesinin 14. Veya 16. Günü kan veriliyor. Ama sen öncesinde adet olacaksan bir kaç gün kala yap istersen testi.
teachermomyy23 koza08 duphaston adeti geciktirir mi canım bıraktıktan sonra mı gebelik yoksa adet olunur?
Adus teachermomyy23 bende duphaston kullanıyorum duphaston adet geciktirmez gebelik oluşmadıysa hap bittikten bir hafta içinde adet olursun eğer gebelik oluştuysa duphaston kullanırken bu da bebeğin tutunmasına yardım eder