Diyalizcianne Merhaba kızlarr❤️ Bebeğime oda yapmayacağım şuan evimde yer yok 😕 Yatak odam da küçük değil çok şükür. Beşiği annemler alacak ama hangisini alsam bilemedim. Ben anne yanı ahşap beşiklerden istiyorum park yatak gibi büyüyor 4 yaşına kadar kullanılıyor. Annemlerde şu çekmeceli filan büyüyen beşikler daha iyi diyolar bebek eşyalarını da koyarsın gibisinden ama ben hiç beğenmiyorum onları 😢 Hangisi daha kullanışlı acaba? Anne yanı ahşap beşik mi büyüyen beşikmi?
Songlkaraduman Diyalizcianne büyüyen beşik bence ben yayıncı olduğum için istediğim gibi birler yaptıramıyorum veya alamıyorum istediğim yere taşımayabileceğim bir beşik alacağım
ozgeya Diyalizcianne ben de hem anne yanı mobilya beşik hem de büyüyen beşik var,ikisidnen de çok memnunum
Aysnrplt Diyalizcianne ileride oda yapmayı düşünüyorsan büyüyen beşik gereksiz. Anne yanı Alman daha mantıklı gibi park olur ahşap olur farketmez
Diyalizcianne Songlkaraduman yani sonradan oda yapınca tekrar yatak dolap takomı alırım inşallah. Büyüyen beşiğin yatak formunu kullanabilirmiyim bilmiyorm çok hantal diyorlar hani
Diyalizcianne ozgeya büyüyen beşik ister istemez büyük oluyo ve oda da çok yer kaplıyor ayrı bebek odası olsa sanırım daha rahat kullanılır 🤷🏻♀️