Aynil710 Kizlar fazla kilolu falan degilim usg de cokta net gorunuyor bebek ama doktor muayene ederken o kadar çok bastiriyor ki ⅔ gun onun kasik agrisini cekiyorum normal mi sizce ya ?
myangelson Aynil710 hayır o kadar bastirmiyor bana acısa da 10 15 dk içinde geçiyor. İlk muayenede kasıklarım agrimisti uzun süre şuan muayenelerde bir sıkıntı yaşamıyorum
Dyg58 Aynil710 uyarın isterseniz cok ağrıyor sonrasında diye bazen bastırıyolar ilk hamileliğimde yasıyodum ağrıyodu benımde bazen de normal bakıyodu belki bebeği ner göremediği içindir
Kara22 Aynil710 3 gebelik geçirdim hiç bi doktor da bastirmadi bence doktor değiştir veya muayenede söyle yapmasın öyle
Pembelikiz Aynil710 bastırıyor hatta uyandırmak için dürttü bile tak tak kalk bakalım diye nasıl canım yandı
Plakkafa_ Aynil710 bizimki bazen yak tak vurur karnıma bebek dönsün diye 😂😂 ama bazen de tuvaletim gelince bastırmasa bile normal bakarken ağrır karnım ve kasığım ondan da olabilir sizinkide
zeynosileannis Aynil710 bebeği hareket etsin diye yapıyorlar ama öyle 2 3 Ağrı olcak kadar değil birkaç dakika içinde hissiyat geçiyor