Papatya38 Ev işi yapn var mı cok yoruluyorm sürekli evi tmzlyrm cok tozlanıyor evim ilk gebelgm 4 aylk kmsemde yok
Cnkglsn Papatya38 bende aynıyım ama yavaş yavaş mecbur yapıyorum sende öyle yap kendini yormadan dinlene dinlene
Songlkaraduman Papatya38 eşim ile birlikte yapıyorum ta ki öğrendiğim günden beri ben sadece toz aşırımı tüm işi yapar sağolsun otur dinlen hiç kalma sen der
Sitionline Papatya38 niye kendini yoruyorsun ki yavaş yavaş yap dinlenerek hıc gerek Yok hamileliğin tadını çıkarın ev işi olur. Ben çalışıyorum 4 aylığım kendimi yormuyorum öyle
Tombikis96 Papatya38 7nci ayıma girdim hala tek başıma yaparım yaparken yorulmuyorum ama iş bittikten sonra yorgunluğu hissediyorum 😊 2 hafta da bir temizlik yapıyorum hatta geçen gün hali silmişligim var 😂
Papatya38 Ben eşimin yaptgınıda begenmiyrm 2 kişiyiz evi cok dagılıyo bide üatüne yemek yap 😊 evi sil süpür hamilelikte zor bide karın büyüdümü nasl yapcaz
Songlkaraduman Papatya38 bende beğenmiyorum ama yapacak birler yok dinlenmem lazım yoramam kendimi ki birşeye dokununca bağırıp çağırıyor yemek bile yapma diyor
Ecemnesli Ögrendigin günden beri eşimle yapıyoruz ondan bile yoruluyorum valla sil süpür sadece doğuma yakın camlar ve dolaplar için bi bayan bulmayı düşünüyorum bende 17.haftadayız ama nefes nefese kalıyorum az hareket etmeme rağmen çok kilo aldim ondan sanırım
Nurcin Papatya38 henüz erken.. psikolojik olabilir yorulma. tabi kilonuz varsa bilemem... 7. aydan sonra herşey zorlamaya başlıyor... kasık ağrısı. kramplar çabuk yorulma.... bugünlerin değerini bilin. iyi günler
HaticeAlaahin Papatya38 bi skntım yoktu hamileligimde hep kendim yaptim kedim vardi hergun yapiyordum halada yapiyorum simdide kus var 😂 yinede dikkat et kendini yormadan
aysecakir Papatya38 benim de evim hem büyük hem de tek başımayım 😔 işlerimi bölerek yapıyorum ancak öyle yorgunluğumu atabiliyorum 😥
Hanife_ Papatya38 hamileliğin başından beri yapıyorum hem çalışıyorum hem eve gelip mutlaka evimi temizliyorum eşim ve ben varız sadece yapma der yardım eder ama ben yinede yapıyorum 6 aylık hamileyim geçen haftasonu bütün perdelerimi yıkadım astım halılarımı kaldırıp bütün evi sildim şükür şimdilik gücüm var hamileliğim de zor geciyo ama inşallah hep böyle olurum
ilkim19 Papatya38 siz erken pes etmişsiniz şimdi böyleyseniz ilerleyen zamanlarınızı düşünemiyorum bile 🙄bence o kadar kasmayın kendinizi hamilelik bi hastalık değil ev işi yapamayacak kadar bi sıkıntınız ne olabilir ki ? Benim son 15 günüm hala evimi bi Allah’ın kuluna temizletmedim hep kendim temizledim sadece Doğuma 4-5 gün kala görmcemle Ablam gelecek dip köşe temizliğe yardıma o yani. Bu kadar nazlanmayın kendinizi rahata alıştırmayın.
Erham Nerdeyse hiç yapmıyorum binde bir yapıyorum çünkü çok zor geçiyor eşim ALLAH razı olsun yapar yapmazsa da yapana kadar kalır. Ben bazen üstten alıyorum o kadar
Bebekveben Bende öğrendiğimden beri eşimin yardımıyla yapıyorum evim dubleks süpürmek falan çok yoruyor tek başıma zor