Adus öncelikle başınız sağolsun. Ben de uzun yıllardır uğraşıyorum. Bir kez hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj oldum. Tedavilere başladık. Şimdi tüp bebek deniyoruz. Böyle şeyler kafaya takılıyor illaki. Her ay oturup ağladığımı çok yorulduğumu neler yaşadığımı bir ben biliyorum. Bebeğimi kaybettikten sonra yıl başı zamanı herkes çocuklarıyla özlü sözlü fotoğraflarını paylaştığında o kadar çok ağlamıştım ki. Ama öyle ilginç ki insan her ay yıkılıp yine bir umutla tekrar ayağa kalkıyor. Çünkü her ay yeni bir umut filizleniyor içimizde. Psikolojik olarak gerçekten çok zor bir süreç. Kendinizi şu konuda sakın suçlamayın. Pcos sizin kendi oluşturduğunuz bir durum değil. Elinizden gelen bir şey de değil. Siz seçmiyorsunuz bunu sonuçta. Ayrıca hiç bir sorun olmayıp gebe kalamayan da çok insan var. Önce bunu farkedin bence. Daha sonra da sosyalleşmeye çalışın. Size iyi gelen insanlarla görüşün, isterseniz bir işe girin, sürekleyici heyecan verici kitaplar okuyun diziler izleyin. Bu şekilde daha az odaklanbilirsiniz. Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ❤️🌸