Eliffyamann İkiside 12 haftalık, oğlumu 9da öğrenmiştim, ikinci bebeğime de tahmin yaptı doktor sizde ne? 🤗
myangelson Eliffyamann bilmiyorum benim ilk çocuğumla aynı resmen neredeyse kafası 😅 ben de ilk oğlum demişim yorumda Allah mi söyletti nedir 12+4 olduk doktor tahminde bulunmadı bize 😂
myangelson Eliffyamann kaç haftalik ki kesin soyledi mi 😅 ben parti hiç yapmadım düşünmüyorum ama yapsaydım detaylıda sonra falan yapardım galiba 😅
Eliffyamann myangelson valla ne bileyim bende o kadar kiz hissediyorum ki doltords diyince yapalim dedik😄
Beyza001 Eliffyamann buraya çok güvenme derim kuzum kafanı hiç karıştırma baya kişiye sordum ben en bilindik olanlardan hepsi erkek dedi ama dün kızım olacağını öğrendim Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah 🥰
Yesillendik_ Eliffyamann banada bir kaç kişi burdan erkek dedi ama 12. Haftada kız tahmininde bulundu dr 16.haftada kesin kız dedi buradakilere çok kafayı takma derim
Eliffyamann Beyza001 Yesillendik_ Yaa teşekkür ederim bende atayim dedim merak ettim yorumları kafam karışmıştı sağolun 🙏🏻🥰
Yesillendik_ Beyza001 ya tabi canım doktorun incelediği kadar inceleyemiyor buradakiler hiçbir doktor sadece ultrason resminden cinsiyet de bilmez altına üstüne bakıp öyle söylüyorlar buradakilere çok inanmamak lazım o yüzden tutmaz çoğu zaman 😆