Mrvdgclk 37+0da gittim (dün) 3000 kg dedi doktor çatı muayenesi yaptı çok baskı yapıyo dedi ki bende hissediyorum yürüyemiyorum çatı ağrımdan en geç 10 güne doğar dedi 😍🙈
Eda3460 Mrvdgclk canım bende 36.haftadayim aşırı derecede asagiya baskı yapıyor igne batar gibi bu erken mi dogar anlamına geliyor
Mrvdgclk Eda3460 bana doktorum sonuna kadar gitmicek dedi en fazla 10 gün veriyorum dedi ve muayeneyi dahada sıklaştırdı benimde 36 dan beri var ama doğum erken olmuş olmuyo canım yine öyle böyle 38-39 bide karnın filan düştü mü 😊
Senos Barbie 38+1 im yarın muayenemiz vaarrr bakalım ne yapıyor fındığım 🥰 geçen hafta gittiğimde 3122 gramdı 😻👼🏻 Bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok zıppır 🧿
Eda3460 Mrvdgclk benim de bu hafta çok olmaya başladı bebek baş aşağı vaziyette dedi doktorum. Karnimda hafiften düştü gibi gorende diyor zaten karnin dusmus yaklaşmış heralde diye ☺ hayirlisiyla gelsinler oyle boyle çıkacaklar 😂
Mrvdgclk Eda3460 yaaa son günler hem geçmiyo hemde çok zor en kısa sürede sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah 😍😀
NidaPolatdemir Cigdemilkar canım benim bebeğim 50 gram bile alamamıştı sonra bol kaşar bol muz süt kahvaltıda yumurta yedim yemekleri et sulu yedim 250 gram aldı 5 günde
Cigdemilkar NidaPolatdemir cok tesekkur ederim tum soylediklerinize uymaya caliscam ☺️ İki gundr icim icimi yiyor😕
Deletedmom411 NidaPolatdemir kaç haftalıksınız doğum için ne düşünüyor doktorunuz benim de 36+4 de 2100g çıktı 8 günde 40 g almıştı ölçümlerimizde 4 4.5 hafta geride 37+4 de doğurtalım dedi perinatoloji uzmanımız
masisi 38+4 üz bugün kontrolümüz vardı 3300 gr olmuşuz, çatı muayenesi yapıldı henüz kanala inmemiş salı tekrar kontrol var, nst de sancım da çıktı ama bebeğin gelmeye niyeti yok gibi
NidaPolatdemir Deletedmom411 kilo almadığı için alacaktı ama ben dikkat ettim kilo almaya başlayınca bekleyince devam edelim dedi 2 hafta geri kadın çevresi 4 hafta geri ben yemezsem dinlenmezsem kilo almıyor Byadır uğraşıyorum en azından 2500 kiloyu gördük
NidaPolatdemir NidaPolatdemir Deletedmom411 sıkıntı olan 2500 aşagısı doğması o zaman küvöz alma ihtimalleri artıyor gittiği yere kadar beklicez 38 olduk böyle devam edersem biraz daha kilo alır iyi olur inşallah pekmez suyu içtim her gün sür sabah akşam şekerli veya ballı yumurta kahvaltıda yemekleri et sulu bazen yemediğimde oldu et sulu yoğurt ve muz kaşar yedim her gün