Nananan Rukiisss ama o güne kadar nerede saklandı ki köy asker kaynıyordu Instagram’da bir yorumda okumuştum bütün evlerin derin donduruculari aransin yazmıştı acaba öyle bir şey yapmış olabilirler mi eğer ilk gün öldüyse yada Leyla gibi saklandıkları yerde açlıktan mı öldü
Hasret3449 Muhammedmomss inan ben ben değilim şuan çok çok üzüldüm 😭böyle hamileykende insan daha çok çok etkileniyor
ASE6154 Muhammedmomss illa ki ailesinin bildiği birşey daha önce aynı yerde terlik bulunmuş annesi narine ait değil demiş resmen saklıyorlar o amca boşuna tutuklanmadı
Mu-az8 Muhammedmomss gördüm çok üzüldüm bir yandan korktum bukadar seytanlasmis insalr arasinda çocuk yeistirm3k çok zor her geçen gün korkum dahada artıyor bir yaratık diyim insan demeye ağzım varmıyor 8 yaşında bir çocuktan ne ister o çocuk sana ne yapmış olabilir kalbim aklım almıyor bu cagta yasamaktan ve çocuk buyutmekten nefret eder olduk güvencemiz yok kimseye güven olmuyor Rabbim cocuklarimizi bizleri bu çağın şeytanları dan korusun 🤲🏻🥺
Pelinaltnl Melodimm bariz belli değil mi diğer kaybolan çocuklar gibi ailesinden biri ki yüksek ihtimalle o tutukladiklarj amcası
Rabiamina Muhammedmomss annesi biliyor da susuyorsa ne kadar yazık. Biz karnimizda olan bebeğe bir şey olacak diye içimiz gidiyor. Bir anne onca çile çekip dünyaya getirdiği çocuğu için nasıl konuşmaz bilemiyorum. Aile biliyorsa eğer Allah ıslah etsin. Oralarda doğan bir çocuk olmadığım için bugün dua ettim. Bir Narin de biz olabilirdik.
ASE6154 Muhammedmomss sanmıyorum dün babayla anne amcayı ziyarete gitmiş bugün ortaya çıktı ceset, bence ikiside biliyor.
Mine34 Muhammedmomss ben de çok üzüldüm ya merakla otopsi sonuçlarını bekliyorum ve kimin yaptığıni da çok merak ediyorum burdan da anlaşılıyor ki çocuklarımızı asla sokağa yanlız gönderemiyoruz
BetulSahin5444 Amcasının arabasında kan kusmuk ve idrar bulunmuş narine ait daha ötesi yok o şerefsiz amca ne sırrı varsa yok etti kızı söylemesin diye ailesinede yazıklar olsun tüm bu bulgulara rağmen bide ziyaret ettiler o amcayi