koza08 evet 0 ağrım vardı parol v.s verdiler ama ben içmedim küçük bir kasik agrisi yasasam bile icmeyecektim antibiyotik kullandım içerisinde 3 adet olandan 41 adet yumurta fakat işleme alınan 26 adet yumurtam vardı benim eş kaynaklı dollenmeyen yumurtalarım oldu doktorum 5. Güne gelemeyen hiçbir yumurtayı dondurmuyor 5. Güne giden 5 adet kaliteli yumurtam oluşmuştu iki adet embriyo koyuldu rahim bir sonraki adete kadar dinlendirildi 10 mayısta yumurta toplamam oldu 22 mayısta adet oldum adetimin 3. Günü estrofem progestana ve eksik olan vitaminlere bakılıp kullandım adetin 16. Gününde yani 7 haziranda transferim gerçekleşti ve şuan 16 haftalik tek gebelik ile devam ediyorum Allahın izniyle oksapar vuruluyorum göbekten hergun beni bu süreçte zorlayan ne yumurta toplamak nede transfer sadece iki şey zorladı birincisi ilaçları saati saatine kullanmak ve yumurta döllenme süreci neden Mi çünkü o 5 günlük süre geçmiyor yumurtalarım noldu dollenecekmi v.s diye çünkü dediğim gibi eş kaynaklı sperm sorunu vardı o yüzden rahat olun ama tek diyeceğim bu