zeynpppyllmmzz Gaziantep şehir hastanesi perinatolojide aslıhan kurta giden var mı detaylı ultrason için varsa nasıl biri memnun kaldınız mı
Fatmanur2722 zeynpppyllmmzz merhaba gittinizmi acaba aslihan kurta ayrintili ultrason için bende gitcemde biraz tedirginim açıkçası
zeynpppyllmmzz Fatmanur2722 evet gittim sadece kendisi bakıyor bilgileri sekretere söylüyor o yazıyor arada bir sana bilgi veriyor ekranı göremiyorsunuz ama fotoğraf isterseniz yüzünü getirip telefonla çektiriyor
Fatmanur2722 zeynpppyllmmzz iyi bi doktormuydu sert mi yoksa bi sknti ckmadi demi sizde ben cok korkuyorum brsey cikar diye bazende yanls ckyor cnku arkadasimin bebegine bi bacagi kisa demisler bebek dogdu sapasaglam bu konuda endişeliyim
zeynpppyllmmzz Fatmanur2722 yani fena değil benim bebeğimin kalbinde parlaklık çıkmıştı iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ama ben gitmedim özelde normal kontrolüm vardı orda doktorum düzelmiş dedi
zeynpppyllmmzz Fatmanur2722 yani fena değil benim bebeğimin kalbinde parlaklık çıkmıştı iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ama ben gitmedim özelde normal kontrolüm vardı orda doktorum düzelmiş dedi