yokusbebek Zezeb 2.22 altı değil. 2.5 altı olmalı. Hem endokrinoloji doktoru, hem takipli oldugum perinatolog bu şekilde söyledi. 2.22 diye bir değeri ilk kez sizden duyuyorum. Siz böyle dediğiniz icin belki değeri 2.30 olan 2.40 olan birisi endişelenecek.
Beeagle Ablamın gebeliğinde olmuştu doktor direk zeka geriliği olabilir demişti yeni 6 yaşını bitirdi fazla bile zeki hiç korkmayın biz çocuğa yetişemiyoruz 😂
Alev6606 Allah’ın izniyle hiç bsy olmaz ilacını düzenli kullan sabah aç karnina ilacını al yarimsaat hiç birşey yeme ben ikinci gebeligimde çıktı benide ozman korkuttular hiç birşey olmadı 10 yaşında şimdi de hamileyim düzenli kullaniyorum
Beyzakeles aleyna-35 öncelikle sağlıkla gelsin ilk oğlumda kullandım sabit 2.5 da tuttuk doğum yaptım hapı bıraktım. Eger bir troid sorununuz yok sadece gebelikte yükseliyorsa bırakıyorsunuz. Şimdi 2. Gebeliğim yine kullanıyorum ihmal etmeyip düzenli kullanın
Havvabektas adamama evet doğuma kadar devam edecez dedi dahiliye doktorum her ay düzenli olarak kontrole gidiyorum
Didoli88 aleyna-35 dert etmeyin. Ben hipotiroid hastasıyım ve hamileliğimin başında 6-7 olmuştu. İlaçla kolaylıkla ve hızlı bir şekilde kontrol altına alınıyor. Stres yapmayın çok kolay çözülebilen bir şey