Serrabade Kızlar şiddetli kusma baş ağrısı ve sırt ağrısı ile acile gittim 24+4 haftalık gebeyim tahliller yapıldı ama doğumhane daha büyük hastaneye gitmelisin takibin orda yapılmalı dedi. Tansiyon 15/7 idi bu böyle devam edermi varmı böyle sorun yaşayan
Behacetler Serrabade cnm öncelikle çok geçmiş olsun . Geçen sene benzer şikayetlerle hastaneye yatışım yapıldı ve maalesef 25 haftalık erken doğum yapmak zorunda kaldım. Gebelik zehirlenmesi belirtileri ve şikayetlerine benziyor inşaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin mutlaka perinatolog a gitmen lazım erken doğum ihtimaline karşılık yenidoğan yoğunbakım olan bir hastaneye gitmen daha doğru olur . Dualarım seninle 🤲🏻
Yasminnnnn Serrabade Tansiyon yüksek ve malesef belirtilerin gebelik zehirlenmesi belirtisi gösteriyor bende benzer şikayetle gecen sene 25 haftalik doğum yaptım randevunu beklemeden araştırma hastanesi varsa bulunduğun şehirde git mutlaka inşallah zamaninda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Serrabade cLearQueen İlk hamileliğimde hep perinatolojiye gidiyordum. Şimdi yine gitmek biraz yorucak
Serrabade Behacetler Çok teşekkür ederim . Çok zor bu durumları yaşamak çok geçmiş olsun sanada. Salı günü devlet hastanesine randevum var durumu kendi doktoruma anlatıp perinatolojiye gitmek istiyorum bakalım
Serrabade Yasminnnnn Tahlillerde kanda enfeksiyon ve idrarda kan çıktı. Zehirlenmelerde bu tahliller çıkıyo mu acaba
Yasminnnnn Serrabade İdrarda protein kaçağına bakilmasi gerekir eğer pozitif çıkarsa tansiyon yükseligide devam ederse gebelik zehirlenmesi oluyor
Aybukedemirkale Serrabade 34+6 haftaligim geçen ay hastanede yattım protein yüksekliği idrar yolu enfeksiyonu ve tansiyonum 13-14 çıkıyordu gebelik zehirlenmesi dediler ama tansiyonum benim ne zaman hastaneye gitsem o zmn yüksek cikiyo evde hep ölçüyorum normal suanlik da değerlerim düşük bi risk yok
Zuhal_Y Serrabade ac karnina ve tok karnina olc yediklerinle alakalı olabilir sebze salata agirlikli beslenirsen dengelersin. yemekten sonra artma varsa karbonhidrtı kes kahvaltida 2 dilim ekmek harici ekemk tuketme. ben hamurlu borek makarna yedogimde yukseliyor agir yemekler pilav dokunuyor. Bol su icmeyi unutmayin
Nuranneee Aybukedemirkale merhabalar bende aynı şeyi yaşıyorum evde ölçüyorum normal çıkıyor hastanede yüksek çıkıyor bebeğimde 2 hafta geriden geliyor sizde yoktur umarım böyle bir durum 36 haftalığız ama 2200 grammış şuan bebeğim beslenemiyormuş🥹