mothercup benimhikayemm haftaya çarşamba doktora rnadevu aldım sen napıcaksın ne zaman test yaparsın çok heyecan yaptım snfjwnd
benimhikayemm mothercup hafta sonu yada hafta başı test yaparım ama çift çizgi görmeden doktor randevusu almak istemiyorum 😥
1anne2bebe pandamini asıl yumurtlama dündü benim uygulamaya göre. Ama 7 sinde yumurtlama oldu sanırım kıvamlı akıntım vardı
cauuv1 Benimde bat 2 gün geçti erken test yaptım bugün negatif. Acaba ne zaman kan versem en dogru sonucu alabilirim bilen arkadasımız varmı? Regl olcak gibi degilim hiç
pandamini cauuv1 yumurtlama günlerinizi biliyorsanız ve yumurtlama günü korunmasız birlikteliğin üzerinden en az 10 gün geçtiyse kanda çıkar sanırım
benimhikayemm cauuv1 bat üstünden gün geçtiyse çıkması lazım idrarda tekrar deneyin ya da emin olmak için kan testi verin bence
cauuv1 benimhikayemm adet günü kan verdim negatif cıktı doktor dedi gec döllenme olabilir 5 gün sonra kan ver tekrar dedi 4 gün bekleyip son kez kan vercem
ilkimnur mothercup valla ben evde yalnızken kendimi dinleyince bi sürü şey buluyorum. Az önce dışardaydım gayet iyiyim hiçbir belirtim yok 😂
cauuv1 benimhikayemm evet bide artık diyorum ki kendi kendime gebelik yoksa bari adet olsam adet bitnce degerlendirmeye devam etsek belirsizlik de sevmiyorm önüme bakamıyorum
benimhikayemm cauuv1 aynen öyle belirsizlik daha zor. En azından ne olduğunu bilsen hem için rahat eder hem de ona göre devam edersin