1anne2bebe pandamini 25 yaşındayım. 8-5 yaşında iki kızım var. 3. Yü istiyorum. Eşim istemiyor kandırıp gebe kalmaya çalışıyorum 😂😂😂😂
pandamini 1anne2bebe ahaha yaaa Allah bağışlasınn ben de 25 yaşındayımm ama ilk gebeliğim olacak inşallah bu ay olursa
igvescarim Bende sigara içiyorum ilk gebeliğimde de içiyordum ilk aylar ağlaya ağlaya bıraktım sonra günde 3 tane içmeye başladım. Şimdi tek duam hamile kalırsam inşallah sigaradan midem bulanır bunu söylüyorum sürekli çünkü eskisinden daha çok içiyorum 😔
igvescarim Bende test yaparım sürekli kesin ama hafta sonu sanki biraz erken üzülürüz sonra @benimhikayemm
igvescarim Kızlar Pazartesi Urfa’ya gezmeye gideceğiz normalde çok istiyordum şuan orda gebelik testi yapamam merakımdan ölürüm diye gitmek istemiyorum 🤦🏻♀️
igvescarim benimhikayemm belki 1 hafta belki 10 gün kalacaz eşim gelmicek görümcem orda memur onun yanına gideceğiz ona da çok utanırım ben en iyisi 5,6 tane alim 😂
igvescarim benimhikayemm aslında bende çok sabırsızım çok yazı okudum yumurtlamadan sonra en erken 10 gün sonra çıkmış birinde bende büyük ihtimal pazartesi yaparım testi ay geçmek bilmez günler şimdi
benimhikayemm Biz burda birbirimizi gazlaya gazlaya ne olacak bakalım 😂.Adet tarihinde hüsrana uğramayız inşallah 🙏🏻