igvescarim pandamini yok ya dünü gece yapmıştım bunu da işte yeni Ben dayanamıcam gidip erken gebelik testi alıp yapacağım
Nurella07 pandamini evet ben kan tahlili yaptırdım normal testten sonra şuan 3 hafta 4 günlük hamileyim
pandamini Nurella07 hayırlı olsunnn sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah canımmmm çok sevindimm 🧡🧡🧡
Nurella07 mothercup mothercup şöyle soyliyim regleme 4 5 gün vardı test yaptığım da 2 sinde de silik çizgi çıktı testten 1 gün sonra gidip kan verdim sonuç 125 çıktı
igvescarim benimhikayemm bende valla birde benim canım şeye sıkıldı instagramdan ovulasyon testi için aldığım yere yazmıştım bunlar yumurtlama değil gibi birşeyler dedi yani yanlış günleri mi değerlendirdim birde sonra takipte etmedim 🤦🏻♀️
pandamini igvescarim canım şuan testlerin de koyu gibi çıkmaya bailamış ya acaba ovulasyon takip etmeye devam mı etsen
ezgi98 igvescarim testlerinin fotosu varsa atar mısın canım benimde tam yumurtlama oldu mu şüpheliyim
igvescarim pandamini ay adetime ama çok az kaldı birde yarın Urfa’ya gidiyorum eşim gelmicek 1 hafta ayrı ayrı kalacaz olmadı nasip kısmet diyip diğer at takip edeceğim
mothercup igvescarim hiç belirtim yok ya testlerdende bişi anlamıyorum bi hafif silik çıkıyo bi hiç çıkmıyor
Nurella07 mothercup sabah ilk idrarla denediniz mi 2 tane ard arda yapın ben o şekilde yaptım ilkinde hafif silik çizgi ikincide de 10 15 dakika sonra 2. Silik çizgi çıkmıştı
1anne2bebe Kızlar napıyorsunuz ? Belirtiler var mı 😁 bata son 8 benim. Göğüslerim ağrıyor sadece. Sizlerde durum nasıl ? @pandamini @mothercup @benimhikayemm @igvescarim