igvescarim benimhikayemm senin adetine bir hafta mı kaldı ay benim 12 gün var çok günler geçmiyor 10 dkdır benim de kasığım atıyor
igvescarim benimhikayemm yani ben anlamadım valla kafam karıştı mesela benim yumurtlama senle aynıydı illa yumurtlamadan 14 gün sonra mı oluyor yani benim de mi 1 hafta kaldı ama normalde 25 inde olmam laızm
igvescarim Beyza0396 ben ovulasyon testi yaptım yine koyulaşmış gibi geldi bana 
pandamini igvescarim yani aslında tam 14 te diyemeyiz ama adetlerşniz düzenliyse batınız bir iki gün öne çekilebilir ya da geriye atabilir
mothercup igvescarim kanka bu ne allah aşkına ben sabahta yapmıştım yine silikti gece bidaha yaptım yine silik
pandamini mothercup umutlandırmak istemem ama ben çizgiyi görüyorum sanki inşallah bebiştir o çizgiii 🥹🥹🥹🥹
mothercup 1anne2bebe bilmiyorumki ama inşallah bebiştir bu tarihlerde öğrenen var ovulasyon takibi yapıpta
1anne2bebe Kızlar ben ebem garı usülü gebelik testi yaptım. Sabah ilk idrarı bi kaba koyuyorsunuz. Bi gece ışık almayan yerde bekletiyorsunuz. Sabah üstünde bir tabaka varsa sonuç negatif. Ama ilk koyduğunuz gibi duruyorsa pozitif oluyormuş. Ne kadar doğru bilemem ama deniyorum 😂😂 @pandamini @mothercup @benimhikayemm @igvescarim
pandamini 1anne2bebe zbzbsbshahHzhshd bugün ilk drarı kaçırdım ama şehir dışına da çıkıyorum bugün orada da yapamam zaten tüh