Edanur0910 benimhikayemm ben uygulamayı daha bu gün indirdim yumurtlama sadece ikisi koyu olunca oluyor diye biliyorum o yüzden size atarken yıldızladım üstünü 18 de hasta olmuştum geçen ayın 28 de yumurtlama görmüşüm dediğinize göre eğer olduysa bu ay hamile kalırım inşallah 🌸
igvescarim Edanur0910 gebelik testiniz var mı evde bence yapın varsa sizinki çıkar hayırlısıyla inşallah vardır ❤️
pandamini benimhikayemm benim de göğüs ucum çok hassas dokunamıyorum sol yumurtalığımda ara ara batma oluyor yürüdüğümde falan ama dün gece uyurken çok oldu
1anne2bebe pandamini göğüs uçlarım ağrıyor biraz. Arada kasıklarım batıyor. Başkada bişey yok. Pek umudum da yok ama hayırlısı artık
mothercup benimhikayemm ben aldım 6 sımda yımurtlama 8 de çatlama görmüştüm 18 ine aldım kuzum bulamam sonra diye
pandamini benimhikayemm benim ovulasyon testini aldığım satıcı yumurtlamadan 17 gün sonra gebelik testini öneriyoe muhtemelen geç döllenmeyi de hesaplıyor mesela bir danışan röportajında 12. Günde testte negatif görmüş ama 17 de yaptığında pozitif görmüş yine 12-15 gün beklemekte fayda var
pandamini benimhikayemm ben 1 senedir deniyorum pcos var bende bu ay tam 12. Ayım ve bir senedir ilk kez bu ay yumurtlama gördüm .. tarifsiz duygular ve heyecan 🫠