Pamukprens Doktorum risk yok dedi ama zıplayınca direk açılma vs olurmu hunharca zıplamamda🙄😂 Çok hareketsizim hep yatıyorum yürümek azap Bebek önde gidiyormuşmuş Banada bunu önerdiler Başlasammı başlamasammı doğsa prematüreliktwn çıkmış oluyor heralde 36yı doldurduğu için dimii😅🤩😘
Sudem Pamukprens bnde pilates topu bulamadım bi 😂 koltukta o hareketleri ediyrm,çömeliyorum dizlerimin ustune fln canim çıkıyo 😂😂 biri görse manyak der 😂
TugceArslan Pamukprens Pilates topuyla yoga yapabilirsiniz. 33+1im. Düzenli olmasa da yapmaya çalışıyorumm
Pamukprens Sudem ahaha olsun yaa bende zor buldum sabitlenen istiyodum yani kafa göz kırmalıklardan değilmiş diye böyle kendi kendine duruyo falan dengeyi kaybetmiyoaun bayabi araştırdım spor mağazası vardı oraya girdimbuldummm😂😍 çünkü daha önce düştüm😅
Pamukprens Ttsznd aslında uzamanlarla yardım alarak yapınca çok daha iyi oluyormuş hareketler artıyormuş ama evdeyke doktorum sadece zıpla dedi dengeli birşekilde🤗
Pamukprens Cihan https://www.decathlon.com.tr/dengeli-pilates-topu--id_8490409.html?LGWCODE=2516576;119903;6841&gclid=Cj0KCQiA7IDiBRCLARIsABIPohi6-T4Ci8bVhZXr8BNBiriHJx_0TvaKWOIBxQga8u2yBFku_lG4azoaAsEwEALw_wcB Benimki nu birde 15tl ye şişirmek için pompasını aldım ve beğendim yani