songul_k32 Merhaba arkadaşlar vitamin ilacım öok büyük oldugu için bir kere kustum ve o günden beri ilaçlarımı içmeye korkuyorum sabahları içmiyorum aksatıyorum ama yeni vitamin ilacım da çok büyük boğazıma takılıyor düşük hapını da tedbir diye yazmıştı doktor geri kalan bulantı ilacı sizce içmesem bişey olur mu çok kötü hissediyorum gerçekten
Mavideniz26 songul_k32 icmeniz gereken ilaclarsa kulanin bebeginiz icin sonucta,hapınız cok buyukse doktorunuza soyleyin kulandiginiz ilaci ya degistirin yada damla olanlarindan varsa onu kulanin,hamilelikte hic bir ilacı aksatmayiñ bence,onlar cok onemli.
Cihangir09 songul_k32 içmemek yerine ilacı değiştirebilirsiniz. Büyük dediğinize göre sanırım decavit kullaniyorsunuz zaten içeriği en düşük olan vitamin o doktorla konuşup farklı bir vitamin alabilirsiniz. Ben imom kullanıyorum öneririm yağ gibi kayıyor zaten
Cansuuuh songul_k32 bende kan ilacında çok kusuyordum doktorum değiştirdi ilacımı vitamin ilacım hiç dokunmuyordu oda kusturuyor artık ilaç almaktan çok yoruldum onu daha söylemedim doktoruma bulantı ilacı troid ilacı ve kan ilacı kullanıyorum bide d vitamini 32. Haftadayım zaten
Cosimaniehaus songul_k32 demir, d vitamini ve multivitamin bunları doktorunuz verdiğinde aksatmayın herkes kullanıyor bunları gerekli olduğu için. Ben başta d vitamini önemsemiyordum ama önemliymiş bilmiyordum ve uzun zamandır düzenli kullanıyorum artık Hatta doktor doğumdan sonra da bir süre devam etmemi söyledi. İlk trimester zor geçiyor biraz ama doktor ne veriyorsa kullanmak en doğrusu sağlıklı bi gebelik için.