BenSenO33 Kızlar 13 yıllık evliyim. Evliliğimin 3. yılında ilk gebe kalmıştım. Borcumuz çoktu benimde çalışmam gerekiyordu. Evliliğimizde sallantılıydı.. Hamileliğimi öğrendiğimde içimde bir kıpırtı heyecan olmuştu. İlk bide kendimi nasıl mutlu hissediyordum bi de yüzüm o kadar güzelleşmişti ki.. eşime söylediğim an hamileliğimi yüzü asıldı daha ilk bebek nasıl bakacaz demeler başladı. Anneme anlattım durumu ben bir şey diyemem dedi. Öyle bir zıkım olduki içime .. her şey daha kötü olur ya ayrılırsak nasıl bakarım çocuğa meselesi beni yedi bitirdi babam asla durmazdı arkamda çocuğu da istemezdi. Ve aldırdık 8 haftalıktı aldırdığımda.. ve ben 10 yıl geçmesine rağmen hala ağlıyorum bunun pişmanlığı o kadar zormuş ki anlatamam bunu.. bir kere rüyama girdi arkası dönük yürüteçteymiş saçları çok ve siyahtı yüzünü görmedim 😢 Allah affeder mi inşallah affeder ama bu benimle sanırım ömür boyu gidecek şimdi 3 yaşında oğlum var ve 37 haftalık hamileyim keşke o da aramızda olsaydı çok pişmanım çok çok çok 😢
Freefam BenSenO33 seni cok iyi anliyorum. Ben de esimle nisanliyken hamile oldugumu ogrendim birlikte yasiyorduk korona donemiydi nikah tarihi alamadik uzun bi sure falan ben de panik oldum esim istemesine ragmen ben korktum istemedim aldirdim sonra cok pisman oldum evlendikten bi sure sonra bebek istemeye basladim hamile kaldim 23 haftalikken ölü dogum yaptim sonra tekrar hamile kaldim 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum hep o bebegimi dusundum durdum o geldi ben kabul etmedim simdi de ben istiyorum olmuyo diye hep pismanligini yasadim simdi tekrar hamileyim 24 haftalik insalalh bu yavruma kavusurum obur tarafta diger bebeklerime kavusacagim gunu aldirdigim bebegime de hesap vermeyi kendimi affettirmeyi istiyorum pismanlik cok agir yuk
Buglem_38 BenSenO33 zor bir durum vicdani bir mesele ama şöyle düşün o zamanki imkanlarin ve olgunluğunla şimdiki bir değil bol bol tövbe et Allah’a sığın .
aslan1905_ İnsanlar bazen zorlu bir süreçten geçer. Sizde öyle bi süreçten geçmişsiniz. Elinizde olmayan sebeplerden kaynaklı olmuş. Üzülmeyin , belki başka çok ağlayan anne olmak isteyen bir anneye kelebek olmuştur ♥️
BenSenO33 Oksuruksurubu ayrılmak için aldırmadım. Olur da boşanırsak korkusuyla aldırdım annemde destek olmayınca bu kararı vermek zorunda kaldım
dika BenSenO33 Allah affetsin sizi zor günler geçirmişsiniz ama her bebek kendi rızkı ile gelir demiş Allah belki o zamanda geldi ki size belki o kadar bereket sevgi huzur getirecekti Allah yardımcınız olsun devamlı tövbe edin
BsrSnmr BenSenO33 çok üzüldüm adına sanki imtihan olmuşsun gibi allah bilir gerçi orasını. Ama o psikolojiyle doğru karar verememen çok normal.. rabbim affetsin diyelim seni bu kararı vermeye itenlere sorsun hesabını allah..
Ark BenSenO33 BenSenO33 yargilamak laf rtmrk bize düşmez bacım sen zaten yeterince acı içindesin bol bol dua et bebekler secer ailelerini gelecekleri günü zamani hatta isimlerini hepsini seçer belki de bebeğin istemedi sana mesaj gönderdi öyle olurmuş sinyal gönderirmiş anneye öyle düşun yaşayacak ömrü olsaydı yaşardı bol bol dua et kabuslar rüyalar artarsada destek al derim bu durum tek başına omuzunda tasiyacagin birşey değil