Elif2634 Kızlar sezaryen doğum yaptım 32 gün önce kanaman kesilmişti ama 2 gündür yine var aynı adet kanaması gibi karnım da ayynı adet ağrısı gibi ağrıyo normal mi hastaneye gitmem gerekiyor mu
CLozd Elif2634 adet olmuş olabilirsiniz kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama süresine bi bakın bakalım ne kadar kan gelecek, zaten 40 kontrolüne gittiğinizde detaylı bakacak doktor
2mucize Elif2634 normaldir canım benimde 30 gün kanamam oldu bir gün hiç bir şey olmadı diğer gün adet oldum seninde öyle olmuş muhtemelen
Nisa0 Edadlgc 8 haziranda doğum yaptım 18 temmuzda 40 çıktı 27 temmuzda adetim başladım ilj 10 gün şiddetli oldu ağustosun 6 sında hafifledi leke leke oldu 12 ağustosta tekrar adet gibi oldum doğum kontrole başladım azalttı ama 28.gun bugün hala kanamam var çok değil ama var
Edadlgc Nisa0 benimde pedimi doldurmuyordu hep az az geldi kadın doğuma gittim ilaç verdi ve 2 güne kesildi sonra bu ilacı at evde biri içmesin dedi öyle bence bi gidin vücudunuz da kansız kalır
2pembikeller1 Elif2634 regl olmuşsunuz. Benim sezeryan sonrası 42 gün sürmüştü. Tamamen kesilmişti 4 gün sonra yine kanamam başladı hastaneye gidince regl olduğumu öğrendim bende sizin gibi bilmiyordum ve çok korkmuştum.