humeyraa01 Kızlar merhaba. Genital bölge için kullandığınız memnun kaldığınız sabun jel vs. Var mı önerebileceğiniz?
Sumruhazal humeyraa01 hamileysenız asla sabun tarzı şeyler kullanmamalısınız jılet yada ağda yapıp duru su ile yıkayıp kuru tuttunuz mu pamuklu iç çamaşırı gıyındınız mı temız kalır zaten
glycnkrt humeyraa01 gebelikte veya normal hayatınızda kesinlikle sabun, intim jeller önerilmiyor. doktorunuzaa da sorabilirsiniz. florasını bozar mantar olursunuz. ay yapmayın ne olur çoğunun canı yanıyor bu durumdan.. sadece su yeterli.
Selma2412- humeyraa01 bunlar önerilmiyor canım maalesef kimyasal olduğu için tek çözüm ya ağda ya jilet 🥹
52kmavis humeyraa01 bubbles beyazlatıcı köpük yüzüme de kullanırım koltuk altı özel bölge baya fayda gördüm
humeyraa01 Sumruhazal evet canım hamileyim ama hormonlardan sanırım akıntı çok oluyor o yüzden bir arayıştayım🌸
glycnkrt esmerrmm venüsün bıçaklarında bulunuyor hafif yüzeyini ıslat ve kes. 26 yaşındayım yıllardır asla sürmem. sadece su ile ıslatırım
Selma2412- esmerrmm köpükler de kimyasal olduğu için onlar da önerilmiyor canım jilette ben makınayla yapıyordum temizliği
Drfatma Su dışında herhangi bir şey kullanırsanız oranın florasını bozar enfeksiyona yatkın hale getirirsiniz
Aysolin Aslinda su disinda bisey kullanilmasi pek onerilmiyor arkadaslarin soyledigi gibi ama ben sahsen sadece suyla temiz hissedemiyorum. Moos diye bir markanin intim jelini kullaniyorum. Doktor onermisti. Memnunum
glycnkrt esmerrmm her yerde var canım. gillette venüs diye geçiyor çeşitleri çok. hangisini alırsan al farketmez ben 6lı paket olanı aldım. bide onun yedek başlıklı olanları var mor turuncu renkte onlar da iyi.